Atos IT Solutions and Services s.r.o.

Atos SE (Societas Europaea) je lídrom v digitálnych službách, ktorý dosiahol pro forma ročný výnos vo výške 12 miliárd eur a ktorý zamestnáva 100-tisíc ľudí v 72 krajinách.
 
Akvizíciou spoločnosti Siemens IT Solutions and Services v októbri 2010 začal Atos pôsobiť na Slovensku pod menom Atos IT Solutions and Services, s.r.o. Obrat Atos Slovensko v roku 2015 presiahol sumu 100 miliónov EUR a zamestnáva 335 zamestnancov v Bratislave, Prievidzi, Košiciach a Žiline. 
 
Atos prináša poradenstvo a systémovú integráciu, riadené služby a outsoursing biznis procesov, cloudové operácie, Big Data a riešenia pre kybernetickú bezpečnosť, rovnako aj transakčné služby prostredníctvom Worldline, európskeho lídra v oblasti platobných a transakčných služieb. 
 

Vďaka vysokej technologickej odbornosti a znalostiam priemyselných odvetví, spoločnosť Atos pracuje s klientmi z rôznych obchodných sektorov: finančné služby, zdravotníctvo, výrobný priemysel, médiá, telekomunikácie, energetika, verejný sektor, doprava, obrana a retailové podniky.
 

Atos sa zameriava na technológie, ktoré prinášajú pokrok a pomáhajú organizáciám vytvárať ich firmu budúcnosti. 
 

Atos je celosvetovým technologickým partnerom Olympijských a Paralympijských hier a je kótovaná na parížskej burze NYSE Euronext Paris.
Spoločnosť Atos pôsobí pod značkami Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify a Worldline.


Kontaktná osoba: 
Michal FUSEK
HR Business Partner

 

„Po vyštudovaní Personálneho manažmentu v roku 2005 som sa rozhodol nabrať životné skúsenosti za veľkou mlákou západného pobrežia v Los Angeles. V roku 2007 som sa zaradil do mladých nadšencov v oblasti ľudských zdrojov na Slovensku a nastúpil ako HR Specialist do americkej spoločnosti FirstData. Bola to pre mňa vynikajúca škola na zoznámenie sa s reálnymi témami v oblasti HR. Za jeden zo zaujímavých projektov považujem vznik nového EMEA Shared Service Centra of Exellence v oblasti IT infraštruktúry. V roku 2012 som prijal príležitosť posunúť sa do spoločnosti Atos IT Solutions and Services ako HR Business Partner pre divíziu Systems Integrations. Počas obdobia 2014 – 2015 som rozšíril svoje pôsobenie pre Atos Česká republika. Momentálne pôsobím ako HRBP pre Atos Slovensko a teším sa z každého dňa kedy HR pomáha businessu rásť.“
 

Kontakt: michal.fusek@atos.net 


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm sme prvý krát na vlastnej koži zaregistrovali počas podujatia Employer Branding Masterclass s Brettom Minchingtonom. S myšlienkou prepojenia v rámci HR komunity sme sa pohrávali už dlhšie. Referencie a dostupné informácie nám potvrdili, že HRcomm je dobrou voľbou. HRcomm vnímame ako organizáciu, ktorá ponúka kvalitné podujatia a dobré témy a súčasne poskytuje možnosť prepojenia v rámci HR networkingu. Príležitosť stretnúť kolegov, ktorí riešia podobné témy, ale i pre nás nové témy môžu byť veľmi inšpirujúce. To sú hlavné dôvody, prečo sme sa rozhodli zapojiť do HRcomm.