c2i, s.r.o.

Firma c2i pôsobí na trhu od roku 2006. Ponúka komponenty z uhlíkového vlákna a poskytuje kompletnú škálu služieb: dizajn, technický návrh, konštrukcia a výroba všetkých foriem, prípravkov a nástrojov, výroba a montáž. Realizujeme sa v oblasti prototypov ako aj pri sériovej výrobe. Vďaka našej výbave v oblasti výrobných technológii ale aj skúsenostiach dokážeme na základe Vašich produktových požiadaviek zvoliť najvhodnejší spôsob produkcie. 
Naše riešenia optimalizujú pomer medzi nákladmi za vývoj, nástroje, komponenty, váhu a samotné vlastnosti finálneho diela. Na trhu sa vyznačujeme bohatým technickým know-how, rýchlym reagovaním na požiadavky klienta, krátkymi dobami dodania pre rôzne segmenty trhov ako automotive, letectvo a  motošport.

 


Kontaktná osoba: 
Miroslav CINO
CFO

 

Miroslav vyštudoval na Slovenskej Technickej Univerzite  v Bratislave odbor Manažment premyslených podnikov , následne  postgraduálne štúdium v oblasti financií získaním titulu MBA. V roku 2004  nastúpil do spoločnosti  KMPG  Slovensko ako Audit Senior, neskôr pôsobil v spoločnosti Johnson Controls  na obdobnej pozícii. Od roku 2008 pracoval ako Finance Manager v spoločnosti Polytec Composites Slovakia. 
Do spoločnosti c2i, s.r.o., nastúpil v roku 2013 ako CFO v  kde okrem financií spadá pod jeho kompetencie aj nastavovanie stratégie a optimalizácia procesov na  HR oddelení.

 


Prečo sme sa rozhodli stať sa súčasťou HRcomm?

„Sme radi, že môžeme byť  ďalšími členmi HR komunity z dôvodu získania nových praktických skúsenosti, informácií a trendov.“