Hewlett-Packard Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť Hewlett Packard Enterprise sa zaoberá vývojom technológií a má pobočky vo viac ako 170 krajinách sveta. Prostredníctvom svojich produktov – technológií a služieb sa snaží pomáhať ľuďom a spoločnostiam riešiť ich problémy a úspešne čeliť novým výzvam. Za viac ako štyridsať rokov prítomnosti na slovenskom IT trhu získala výnimočne silné vedúce postavenie z hľadiska celkového obratu a šírky portfólia zákazníkov. Ich priazeň si získava širokou ponukou produktov, sprevádzanou kvalitnými službami, ktoré poskytuje podnikovým zákazníkom, malým a stredným podnikateľom, ako aj drobným spotrebiteľom, a to priamo alebo prostredníctvom siete obchodných partnerov.
Spomedzi lokálnych riešení z dielne našej spoločnosti nie je možné opomenúť projekt implementácie elektronickej identifikačnej karty, vďaka ktorému môžu slovenskí občania už dnes využívať služby štátnej a verejnej  správy prostredníctvom digitálnych kanálov. Spomínané riešenie bolo ocenené aj 1. miestom v kategórii „Nové služby“ na medzinárodnej konferencii ITAPA 2015.

 


Kontaktná osoba: 
Karol WICKLEIN
Riaditeľ ľudských zdrojov

 

Karola krátko po ukončení štúdia v roku 1996 na Strojníckej fakulte STU v Bratislave súhra okolností priviedla k ľudským zdrojom, kedy začínal ako konzultant v personálno-poradenskej spoločnosti. Neskôr pracoval na pozícii HR špecialistu u mobilného operátora, kde sa podielal na rôznych HR projektoch. Následne v rokoch 2000 – 2003 pôsobil v poradenskej spoločnosti Accenture, kde viedol oddelenie ľudských zdrojov a zároveň zodpovedal za koordináciu „business administration“ aktivít.
Od októbra 2003 pracuje pre Hewlett-Packard Slovakia v pozícii riaditeľa ľudských zdrojov. V roku 2005 zodpovedal aj za vedenie oddelenia ľudských zdrojov v Hewlett-Packard v Českej republike a v období rokov 2007 -2010 mu pribudla zodpovednosť tiež za koordináciu ľudských zdrojov v pobočkách spoločnosti v krajinách bývalej Juhoslávie, Rumunska, Bulharska, Moldavska, Albánska a Malty.

 

Kontakt:  karol.wicklein@hpe.com

 


Prečo sme sa rozhodli stať sa súčasťou HRcomm?

„Už dlhšie vnímame, že pod hlavičkou HRcomm-u sa vytvoril zaujímavý priestor na lepšie prepájanie ľudí, technológií a nových myšlienok. Najlepším potvrdením tejto nastúpenej cesty boli nedávne úspešné konferencie a workshopy, ktoré ponúkli multidisciplinárne témy presahujúce rámec bežnej HR agendy. A odtiaľ bol už iba krôčik k rozhodnutiu, aby sme predchádzajúcu spoluprácu sformalizovali aj v podobe členskej prihlášky. Samozrejme od nášho členstva si tiež sľubujeme intenzívnejší networking, kvalitnejší prístup k informáciám a trendom zdieľaných v komunite členov HRcomm-u.“