Mazars Slovensko, s.r.o.

Mazars je medzinárodná organizácia v oblasti auditu, outsourcingu účtovníctva, daní, miezd a personalistiky a poradenských služieb. Tím profesionálov Mazars sa zodpovedne a komplexne stará o odborné, ako aj osobne pohodlie klientov v každej fáze vývoja ich podnikania.
Mazars pôsobí na Slovensku od roku 2000. V Bratislave, Košiciach a Považskej Bystrici zamestnáva 80 ľudí. V súčasnosti je piatou najväčšou poradenskou firmou na Slovensku. Mazars na Slovensku je súčasťou integrovaného partnerstva 17 000 odborníkov v 77 krajinách.

 


Kontaktná osoba: 
Dušan SNOPKO
manažér mzdy a personalistika

 

Dušan má rozsiahle skúsenosti v oblasti spracovania mzdovej agendy a personálneho poradenstva. 
Vedie a riadi oddelenie pre outsourcing miezd a personalistiky Mazars na Slovensku, ktoré spracúva kompletnú mzdovú a personálnu agendu medzinárodným a lokálnym spoločnostiam rôznych veľkostí a odvetví. Spolu so svojim tímom zodpovedá za to, aby outsourcing miezd a personalistiky nebol pre klientov len pasívnym opatrením k optimalizácii nákladov, ale pridanou hodnotou pre ich podnikanie a ľudí.
 

Kontakt: dusan.snopko@mazars.sk 


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm vytvára zaujímavý priestor pre intenzívnejšie networkingové príležitosti, možnosť  dozvedieť sa o trendoch a zdieľať skúsenosti v rámci HR komunity. 

Ako outsourcingový partner mnohých spoločností z rôznych odvetví, ako aj v rámci interného HR v Mazars, získavame skúsenosti o ktoré by sme sa radi podelili s ostatnými členmi. Zároveň by sme radi nadobudli zaujímavé informácie, best practices a podnety od členov, aby sme sa mohli zlepšovať a posúvať ďalej.