NN Životná poisťovňa, a.s.

NN Životná poisťovňa, a.s. a NN dôchodkové spoločnosti (NN dôchodková správcovská spoločnosť, a.s. a NN Tatry-Sympatia, d. d. s., a.s.) sú súčasťou holandskej finančnej skupiny NN Group, ktorá svoje služby poskytuje viac než 15 miliónom klientom v 18 krajinách, kde sa o nich stará 12 000 zamestnancov. NN Group nadväzuje na 170-ročnú tradíciu v oblasti finančných služieb. Jej názov je odkazom na poisťovňu Nationale-Nederlanden, pod ktorej vlajkou NN v minulosti pôsobila i u nás. NN sa zameriava predovšetkým na životné poistenie, dôchodkové sporenie a investičný manažment. 
 

NN Životná poisťovňa, a.s. vstúpila na slovenský trh v roku 1996. V počiatkoch tu pôsobila pod názvom Nationale-Nederlanden a neskôr pod značkou ING. Patrí medzi popredných poskytovateľov inovatívnych produktov v oblasti životného poistenia. Ako prvá na trhu ponúkla rizikové poistenie on-line. 
 

NN dôchodková správcovská spoločnosť, a.s. a NN Tatry-Sympatia, d. d. s., a.s. zahájili svoju činnosť v SR v roku 2004 a slovenským klientom umožňujú využívať aj služby v oblasti dôchodkového sporenia.

 


Kontaktná osoba: 
Andrea PODSTRELENCOVÁ
HR riaditeľka a členka predstavenstva NN SR

 

Andrea venuje celý svoj profesijný život oblasti ľudských zdrojov. Nie je to pre ňu len živobytie, ale primárne oblasť, ktorá má svoje posolstvo a vytvára hodnoty. 
Vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave, odbor ekonomika a manažment podniku. Po ukončení štúdia nastúpila do VÚB banky, kde počas 7-ročného pôsobenia prešla viacerými pozíciami v oblasti ľudských zdrojov. Od roku 2013 pôsobí v spoločnosti NN SR (predtým ING) ako riaditeľka pre ľudské zdroje a členka predstavenstva. Aktívne sa podieľa na tvorbe firemnej kultúry, transformácii ľudských zdrojov, významne participuje na projekte employer branding a iniciuje sa najmä v oblasti „woman work in balance“.