Pivovary Topvar, a.s.

Od 1. januára 2007 na Slovensku pôsobí pivovarnícka spoločnosť Pivovary Topvar, a.s., ktorá vznikla po zlúčení spoločností Pivovar Šariš, a.s, a Topvar, a.s. 
Do portfólia spoločnosti patria slovenské značky Šariš, Topvar, Smädný mních, české značky Pilsner Urquell, Velkopopovický Kozel, nealkoholické pivo Birell, Gambrinus, a Master. Spoločnosť Pivovary Topvar, a.s., spája v sebe samostatnú výrobnú jednotku - pivovar vo Veľkom Šariši a sieť obchodno-distribučných centier na Slovensku. V rámci celého Slovenska zamestnáva firma Pivovary Topvar, a.s. približne 600 zamestnancov.


S využitím dôkladných znalostí a analýzy miestnych trhov investujeme do budovania a starostlivosti o naše miestne značky - Šariš, Smädný mních a Topvar, ktoré si vyslúžili dlhodobú podporu a náklonnosť našich zákazníkov i spotrebiteľov. Chápeme a rešpektujeme neodmysliteľnú lokálnu kvalitu pivného priemyslu, a staráme sa o rozvoj značiek, ktoré oslovujú špecifické chute konzumentov, ktoré sú typické pre danú lokalitu a odrážajú ich dedičstvo, národnosť a kultúrnu identitu.

 

Kontaktná osoba:

Radoslav Jánošík

HR Manager

 

Rado vyštudoval priemyselné inžinierstvo fakulty elektrotechniky a informatiky na Technickej univerzite v Košiciach. Popri škole sa začal venovať oblasti Ľudských zdrojov a tejto oblasti stal verný. Svoje skúsenosti získal najprv ako recruiter a tréner v oblasti automotive. Neskôr ako HR controller a HR business partner v energetike. Aktuálne pôsobí ako HR business partner pre výrobu a distribúciu v Pivovaroch Topvar. Medzi svoje hlavné úlohy považuje budovanie  business tímu  a vytváranie prostredia v ktorom môžu talentovaní ľudia rásť a rozvíjať sa.

 

Kontakt: Radoslav.Janosik@topvar.sabmiller.com

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
"HR comm považujem za združenie profesionálov, ktorí radi zdieľajú svoje skúsenosti a poskytujú si inšpiráciu navzájom. Rovnaká bola aj moja motivácia stať sa členom združenia."