ST. NICOLAUS - trade, a.s.

Spoločnosť ST. NICOLAUS je najväčším výrobcom liehovín na Slovensku. Portfólio spoločnosti tvoria desiatky produktových radov, medzi nimi aj známe značky ako Nicolaus Vodka, horký bylinný likér Demänovka, či ovocné liehoviny radu Jubilejná.
Okrem vlastných značiek spoločnosť ST. NICOLAUS ako výhradný distribučný partner španielskej spoločnosti Gonzáles Byass rozšírila svoje portfólio o zahraničné značky ako brandy Soberano a Lepanto, prémiový gin The London no.1 a kvalitné dovozové vína z vinárskych krajín ako Španielsko, Taliansko, Argentína a Chile.
Výrobné závody spoločnosti ST. NICOLAUS sa nachádzajú v Liptovskom Mikuláši a Leopoldove, no jej pôsobenie siaha za hranice Slovenska. Okrem obchodného zastúpenia v Českej republike a Maďarsku svoje produkty vyváža do ďalších svetových krajín od Poľska až po Mexiko či Indiu.
Bohaté skúsenosti založené na histórii a tradícii so silným dôrazom na inovácie, kvalitu a bezpečnosť výrobkov zabezpečujú spoločnosti ST. NICOLAUS líderstvo a konkurencieschopnosť na slovenskom trhu už desiatky rokov.

 


Kontaktná osoba: 
Ivana REPOVÁ
Human Resources Director

 

Ivana vyštudovala odbor sociálna práca a personálny manažment na Univerzite Komenského v Bratislave, v roku 2013 úspešne ukončila 2,5-ročné štúdium Master of Business Administration, Senior Executive na britskej The Nottingham Trent University.
Svoju odbornosť si neustále zdokonaľuje samoštúdiom i krátkodobým vzdelávaním, napr. Tréning trénerov, Projektový manažment, Manažment zmeny, Manažment riadenia výkonnosti, Identifikácia rozvojových potrieb, Manažment talentov. Absolvovala viaceré školenia v oblasti zefektívňovania práce a kontinuálneho zlepšovania - Six Sigma Green Belt, Kaizen College, Lean Manufacturing zručnosti a techniky.
 

Od roku 1998 pôsobí v oblasti Riadenia a rozvoja ľudských zdrojov v súkromnej sfére, najmä na riadiacich HR pozíciách v automobilovom priemysle. Ako HR manažérka má dlhoročné skúsenosti so zavádzaním a optimalizáciou procesov moderného personálneho manažmentu v prostredí zahraničných spoločností - projekty „Green field“, Due Dilligence, Sarbanes Oxley Act (SOX), certifikačné procesy podľa noriem ISO/TS 16949 (manažérstvo kvality), ISO 14001 (životné prostredie) a OHSAS 18001 (bezpečnosť pri práci). V súčasnosti zastáva funkciu Human Resources Director v spoločnosti ST. NICOLAUS, kde riadi a koordinuje oblasť Riadenie a rozvoj ľudských zdrojov na Slovensku, v Maďarsku a v Českej republike.
 

Je aktívnou členkou Sektorovej rady pre potravinárstvo, ktorá je štrukturálnou súčasťou národného projektu "Národná sústava povolaní v SR" v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia.