TARGET Executive Search

TARGET Executive Search, www.targetexecutivesearch.com, je skupina v rakúskom vlastníctve, ktorá sa špecializuje na Executive Search s využitím metódy priameho systematického oslovenia – headhuntingu. Skupina má v súčasnosti 7 pobočiek, konkrétne na Slovensku, v Čechách, v Maďarsku, v Poľsku, v Rumunsku, v Bulharsku a v Rakúsku. TARGET je zároveň súčasťou medzinárodnej asociácie zaoberajúcej sa Executive Search pod názvom INAC (www.inac-global.com). Na Slovensku funguje spoločnosť už 17 rokov a okrem služby Executive Search ponúka tzv. Top secret searches, Talent pipeline/Market mapping, Outplacement, Assessment Centrum. Ďalej rozvojové služby tímov a jednotlivcov s využitím metodiky MBTI, SHL, Hogan. 

 


Kontaktná osoba: 
Mariana TURANOVÁ
Managing Partner Slovakia

 

Mariana vyštudovala ekonómiu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity a Medzinárodné vzťahy na Ústave medzinárodných vzťahov UK v Bratislave. Na začiatku svojej kariéry pracovala v sektore podpory malého a stredného podnikania ako Euro-Info expert, neskôr ako Projektový manažér v Slovenskom združení pre značkové výrobky. Do skupiny TARGET Executive Search vstúpila v roku 1999 ako Konzultant a od roku 2002 vedie nepretržite slovenskú pobočku. V roku 2008 sa stala Partnerom spoločnosti. V súčasnosti sa venuje Executive Search projektom v regióne CEE, ale tiež vyhľadávaniu manažérov pre klientov na Slovensku. Predovšetkým vo výrobnom sektore a v sektore služieb. V rámci TARGET Executive Search vedie expertnú skupinu Finančný sektor. Okrem rodnej slovenčiny ovláda Mariana anglický a nemecký jazyk. V roku 2010 získala certifikát MBTI Step 1 Practitioner.

 


Prečo sme sa rozhodli stať sa súčasťou HRcomm?

„TARGET Executive Search je súčasťou HR komunity na Slovensku už 17 rokov a veľmi sme privítali možnosť formalizovať naše postavenie a stať sa aktívnym členom organizácie. Myslíme si, že vieme prispieť zaujímavými názormi a tiež veríme, že sa budeme prostredníctvom členstva v HRcomm ďalej vzdelávať.“