TSR Slovakia s.r.o.

TSR Slovakia s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 2000 a zaujíma vedúce postavenie v oblasti recyklácie železného šrotu a farebných kovov a obchodovania s nimi. Sme súčasťou skupiny TSR Group (www.tsr.eu), ktorú tvorí množstvo spracovateľských a obchodných spoločností pôsobiacich po celej Európe. Celá skupina zamestnáva cca 2000 zamestnancov a spracuje každoročne viac ako 10 miliónov ton železného a 400 000 ton neželezného kovového šrotu. V roku 2014 dosiahla obrat viac ako 3,5 miliardy eur.

 


Kontaktná osoba: 
Vladimíra ILAVSKÁ
HR manager

 

Vladimíra je absolventkou UKF v Nitre so špecializáciou psychológia a ľudské zdroje. Svoju kariéru začínala ako personalista a náborár vo výrobnej spoločnosti SE Bordnetze s.r.o., kde pôsobila v rokoch 2005 – 2006. Následne pôsobila 4 roky ako Senior konzultant a Branch manager v personálnej agentúre Lugera a Maklér s.r.o.. Od roku 2010 pracuje v nemeckej obchodno-výrobnej spoločnosti TSR Slovakia s.r.o. na pozícii HR manažér. Od roku 2011 je zodpovedná aj za riadenie HR pre dcérsku firmu Steelage Slovakia a od 2013 i za Steelage Czech Republic. Všetky tri spoločnosti sa budovali od nuly – preberala zodpovednosť za nábor, nastavovanie procesov, komplexné riadenie ľudských zdrojov - operatívne aj strategické.

 


Prečo sme sa rozhodli stať sa súčasťou HRcomm?

„Rozhodnutie stať sa členom HRcomm-u vzišlo najmä z dôvodu rozšírenia si obzoru a získania nových poznatkov a názorov od iných HR-istov.“