Milí priatelia,

 

TREND konferencia Personálny manažment 2017 odštartuje už o necelý mesiac svoj 23. ročník a bude sa dotýkať viacerých aspektov aktuálnej témy - Priemysel 4.0. K téme štvrtej priemyselnej revolúcie sa stretávame s množstvom informácií, ktoré sa môžu javiť často nadčasovo a niekedy až neuveriteľne. Cestou v aute som nedávno počul rozhovor so slovenským podnikateľom, ktorý investuje nemalé prostriedky do programovania v oblasti umelej inteligencie. Zdanlivo nič neobvyklé – fascinujúce však bolo, že sa venuje nastaveniu hodnotového sýstemu budúcich robotov! Science fiction (?) - neviem posúdiť, interviovaný podnikateľ však znel kompetentne a dôveryhodne.

 

Vstupujeme do výnimočnej éry, rozvoj ktorej nedokážu presne odhadnúť ani na slovo vzatí „insideri“. Digitalizácia, robotizácia a automatizácia sa dotkne väčšiny súčasných ľudských činností. Zaistenie väčšej rýchlosti, efektivity výroby a lacnejších produktov významným spôsobom ovplyvní aj budúci trh práce. Predpoklady a odhady rôznych faktorov vývoja Trhu práce 4.0 sú na programe úvodného dopoludnia TREND konferencie Personálny manažment 2017.

 

Budeme sa veľmi tešiť ak si prídete s nami vypočuť ako tieto výzvy posudzujú v spoločnostiach HRNorge, Profesia, Swiss Re. Pre bližšie detaily si kliknite na program konferencie. 

 

 PROGRAM KONFERENCIE 

 

Tešíme sa na stretnutia s Vami 3. – 4. októbra 2017 v DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava.

 

Roman Kollár, 
člen predstavenstva HRcomm