Zdravá firma roka 2015

Zdravie ľudí má zásadný vplyv na ekonomickú situáciu celej krajiny. Union zdravotná poisťovňa sa preto všetkými aktivitami snaží propagovať zdravý spôsob života a prispieť tak k predĺženiu zdravých rokov života. Union zdravotná poisťovňa, a.s. vyhlásila 6. ročník súťaže Zdravá firma roka, ktorej cieľom je oceniť starostlivosť slovenských firiem o zdravý životný štýl svojich zamestnancov. Aby ste mohli súťažiť o titul zdravá firma roka, nemusíte mať vlastnú posilňovňu ani šéfkuchára. Stačí, ak poskytujete akýkoľvek benefit, ktorý zlepšuje pracovné podmienky a zdravotný stav vašich zamestnancov.


Víťazná firma môže získať titul Zdravá firma roka, ktorý môže používať na prezentačné účely spoločnosti. Rovnako získa nadštandardný Deň zdravia pre svojich zamestnancov vo svojej spoločnosti organizovaný Union zdravotnou poisťovňou, a.s. Účastníci súťaže budú pozvaní na májovú odbornú konferenciu v Bratislave, ktorá bude venovaná trendom v starostlivosti o zdravie zamestnancov. Manažéri tak majú príležitosť získať nové informácie od domácich aj zahraničných odborníkov, ale aj inšpirovať sa skúsenosťami iných firiem.

 

Vyhlásenie výsledkov súťaže prebehne na slávnostnom večierku 5. februára 2016 s mediálnou podporou.


Ak si myslíte, že pre svojich zamestnancov poskytujete benefity, ktoré zlepšujú pracovné podmienky a zdravotný stav vašich zamestnancov a chcete sa tiež pýšiť titulom Zdravá firma roka, stačí ak v dobe trvania súťaže vyplníte a Union zdravotnej poisťovni, a.s. zašlete jednoduchý registračný formulár.

Prihlásiť sa môžete do kategórie výrobných a nevýrobných firiem a do novej kategórie malých firiem do 50 zamestnancov. 
Účastníci súťaže budú zaradení do losovania o atraktívnu cenu – víkendový welness pobyt pre 2 osoby.

Bližšie informácie, ako aj súťažný formulár nájdete na webovej stránke www.zdravsieslovensko.sk.


Súťaž trvá do 31.12.2015 
                                                                                                                                  Tešíme sa na Vašu účasť

 

        
          Union zdravotná poisťovňa, a.s.
          Tel.:      02/20 81 54 15
          E-mail: iniciativa@zdravsieslovensko.sk
          Web:    www.zdravsieslovensko.sk