HRcomm KLUBY: DNES ZAJTRA POZAJTRA
Svojho času som mala kolegu Arna, ktorý sa vždy v lete smial a hovoril „Dnes júl, zajtra október a uvidíš, pozajtra sú tu Vianoce!“
A aj tento rok mal pravdu. 
Koniec roka sa prirútil nenormálne rýchlo a my zas všetci vyhodnocujeme naše road maps, ciele, stratégie aj dôvody, pre ktoré sa nám nepodarilo dodržať biznis plán alebo prečo sme zas nedočerpali náklady na vzdelávanie.
 
A koniec nášho HRcomm roka dohrmel tiež a tak okrem zháňania darčekov, kapra a stromčeka sme dali s Monikou, Zuzkou aj s Maximom hlavy dokopy a minulý týždeň sme sa obzreli za našimi klubovými a odbornými HRcomm aktivitami.
Napriek postpandemickému nábehu späť do ofisovskej reality a obáv z vojny na Ukrajine sme mali celkom úrodný rok a podarilo sa nám pre vás pripraviť 10 webinárov, na ktorých sme spoločne strávili 1065 minút a na ktorých sa spolu zúčastnilo 565 účastníkov a HR nadšencov.
 
V rámci legislatívnych webinárov sme pre vás spolu s taktovkou Dášky Zukalovej pripravili 3 témy:
  • Flexibilita v riadení pracovného času - Čo nám umožňuje legislatíva?
  • Flexibilita v riadení pracovného času a miesta výkonu práce - Aké sú prvé skúsenosti so skrátenou prácou a hybridnou prácou v SR?
  • Novela Zákonníka práce účinná od 1. novembra 2022
 
Monika z klubu VÝCHOD pre nás pripravila 2 zaujímavé akcie: 
  • Ako nájsť správnu rovnováhu v hybridnej práci alebo Tepláky vs. Kostým
  • Nábor IT pozícii - Ako získať o 250% viac životopisov na pracovnú ponuku?
 
Maxim z bratislavského klubu pred letom priniesol medzi nás tému Aspects of Well-being: Nutrition, Meditation and Sleep.
 
Zuzka zo stredoslovenského klubu pracovala s témou QUO VADIS HR Business Partner.
 
A v rámci západokraja Zuzana pripravila 3 webináre:
  • REWARD - Odmena? Alebo trest? 
  • Digitalizácia HR procesov I.
  • Digitalizácia HR procesov II.  

Pri všetkých témach webinárov sme zohľadnili návrhy, za ktoré ste hlasovali v rámci každoročnej ankety HRcomm. A rovnako i teraz vás pozývame, aby ste sa zamysleli a poslali nám vaše návrhy tém, ktoré by ste v rámci HRcomm webinárov očakávali budúci rok. Anketu nájdete aj v našom decembrovom newsletteri.
 
Ďakujeme vám za vašu priazeň a záujem a tešíme sa na vás pri webinároch, seminároch, kurzoch, online teams-och aj zoom-och, hybride či live akciách, ktoré pre HRcomm komunitu pripravíme i počas 2023. 
 
Všetci štyria vám prajeme pekné, príjemné, rodinné a priateľské vianočné sviatky.
 
Zuzka & Monika & Zuzka & Maxim