1 to 1 Administration s.r.o.

Spoločnosť 1to1 Administration s. r. o. poskytuje komplexné portfólio administratívnych služieb, ako spracovanie účtovnej agendy a reportingu, mzdovej a personálnej agendy, korporátno-administratívnych služieb, vedenie archívu, optimalizáciu interných procesov, a iné, podľa konkrétnych požiadaviek klienta. Náš tím tvoria odborníci, ktorí majú dlhoročné skúsenosti vo svojom obore. Ako je aj uvedené v názve našej firmy, osobný prístup ku klientom je naša priorita. Našou devízou sú moderné technológie, ktoré šetria klientske zdroje a poskytujú im priestor pre ich vlastný biznis. V tomto duchu predstavujeme klientom nové riešenia, ktoré dokážu zefektívniť ich každodenné procesy. Naším cieľom je poskytovanie kvalitných administratívnych služieb, prostredníctvom moderných technológií za transparentné ceny.

 

 

Kontaktná osoba:

Kamila Pudišová
Managing Partner

 

Kamila pracuje v oblasti outsourcingu (HR a mzdy / účtovníctvo) už 18 rokov. V súčasnosti pôsobí ako Managing Partner v spoločnosti 1to1 Administration s.r.o. Spolu s jej skvelými a zanietenými kolegami, naplno využíva výhody dostupného „IT sveta“ a používa moderné technologické riešenia pre nevyhnutné oblasti v každej spoločnosti, akými sú HR, mzdy a správa účtovníctva, aby dosiahla efektívnosť a úsporu nákladov. Kamila má bohaté skúsenosti vyplývajúce z jej pôsobenia ako Generálnej riaditeľky, Riaditeľky klientskych služieb v TMF - globálnej spoločnosti, ktorá poskytuje outsourcing služieb. Kamila lokálne viedla tím 85 odborníkov, ktorí poskytovali služby pre viac ako 200 rôznych klientov.

 

Kontakt: Kamila.Pudisova@1to1.sk 

 

 

 

   Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
 

Komunitu okolo HRcomm poznáme už niekoľko rokov a vždy sme v nej našli inšpiráciu, spoznali odborníkov z oblasti a postupne sme si v nej vybudovali aj cenné vzťahy, ktoré nám pomáhajú posúvať sa vpred. Veríme, že rovnakým spôsobom vnímajú naše členstvo aj ostatní členovia a spoločne vyťažíme z našej vzájomnej spolupráce maximum.

 

  Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

 

Radi by sme v rámci diskusie zdieľali naše skúsenosti v personálnej a mzdovej oblasti, znalosti v oblasti Zákonníka práca, ale aj riešenia z praxe. Naša spoločnosť taktiež využíva moderné technológie v rámci HR and mzdových procesov, ktoré môžu napomôcť firmám optimalizovať ich zaužívané procesy a pracovať efektívnejš

 

 S akými témami sa chcete s nami podeliť?

 

  • Odmeňovanie zamestnancov
  • HR Procesy
  • Efektívnosť v HR oblasti využívaním moderných technológií
  • Prehľad Zákonníka práce