ANTEA Consulting, s.r.o.

Sme konzultačno – vzdelávacia spoločnosť a milujeme vzdelávanie. Teší nás, keď prostredníctvom soft skills školení, koučingu a poradenstva pomáhame ľuďom a firmám dosahovať ciele, rásť a rozvíjať svoj potenciál. Na veci sa nepozeráme iba na povrchu, ale snažíme sa preniknúť do hĺbky. Využívame pritom inovatívne metódy, najnovšie poznatky o výskume mozgu, zahraničné know-how, jedinečné NLP techniky a osobnostnú typológiu DiSC, ktorú využíva 70 percent firiem zaradených v rebríčku Fortune 500.

Inšpirujeme sa výrokom Tomáša Baťu: „Neustále sa učte. Doterajšie vedomosti nestačia“. Aj my sa neustále učíme, pracujeme na sebe a s radosťou zdieľame tieto vedomosti ďalej. Pomáhame klientom osobnostne aj manažérsky rásť, posúvať vpred seba, svoj tím aj celý biznis, zlepšovať komunikačné a soft skills zručnosti, využívať svoj potenciál, eliminovať stres, konflikty a dosahovať life work balance, čo je dnes veľmi dôležité.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Jaroslava Vaculčiaková, PhD.

CEO & Senior Consultant

vaculciakova@anteaconsulting.sk

 

Je skúsenou trénerkou, koučkou a konzultantkou v oblasti komunikácie, soft skills, leadershipu a zvyšovania výkonnosti a spokojnosti zamestnancov. Pracuje s metodológiou DiSC, NLP technikami a zahraničným know-how z oblasti efektívnej komunikácie, emočnej inteligencie, zvyšovania ľudského potenciálu a dosahovania cieľov. Je medzinárodne certifikovanou trénerkou osobnostnej typológie DiSC a absolventkou certifikovaného tréningu the American Board of NLP v Londýne.

Počas svojej 15-ročnej kariéry poskytuje tréningy a poradenstvo významným firmám, manažérom i politikom. Prednáša na konferenciách a univerzitách, trénuje v rámci Trend Academy, je odborným garantom úspešnej Trend konferencie od Manažéra k lídrovi. Pravidelne publikuje a vystupuje v médiách ako napr. TA3, TV Markíza, Trend, Forbes, Profit, Zisk manažment atď.

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Keďže poskytujem služby aj pre firemnú klientelu, je pre mňa veľmi dôležité rozumieť, akým problémom a výzvam riešia firmy v oblasti vzdelávania a rozvoja zamestnancov a aké sú ich priority a očakávania. V rámci HRcomm komunity budem mať príležitosť bližšie diskutovať o týchto témach, zdieľať ich s ostatnými členmi a lepšie tak porozumieť ich potrebám.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Som otvorená obohatiť HR komunitu svojimi skúsenosťami, prednáškami, zdieľaním poznatkov, užitočných tipov z oblasti leadershipu, osobnostného a manažérskeho rozvoja a ďalších soft skills oblastí. Som odborným garantom Trend leadership konferencie Od manažéra k lídrovi, svoje skúsenosti z tejto oblasti viem ponúknuť aj pri organizácii konferencií HRcomm.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Rada sa s Vami podelím o témy z oblasti leadershipu, soft skills, osobnostnej typológie, práce s ľudským potenciálom, komunikácie, emočnej inteligencie, stres manažmentu a pod.