Benefit Management s.r.o.

 

 

 

Sektor: Služby

Domovská stránka:  https://www.benefit-plus.eu/

 

 

Hlavný predmet činnosti:
Zamestnaneckým benefitom sa venujeme už od roku 2003. Sme českou spoločnosťou, ktorá stojí na hodnotách, ako je čestné konanie a vzájomný rešpekt. Benefit Plus bola prvá online cafeteria v Strednej Európe a na slovenskom trhu pôsobíme už viac ako 15 rokov. Venujeme sa správe benefitových účtov pre 250 000 zamestnancov a zmluvnej sieti máme tisícky dodávateľov rôznych voľnočasových benefitov. Našou víziou vždy bolo, aby sme boli hlavným inovátorom v oblasti benefitov a poskytovali zákazníkom špičkové služby. Preto väčšinu prostriedkov investujeme späť do vývoja aplikácie a do kvality zákazníckeho servisu. Veríme, že najlepšou reklamou je kvalitné benefitové riešenie a zatiaľ sa nám to vypláca.

 

Kontaktná osoba:

Mgr. Barbora HOLUBCOVÁ

Marketing Specialist

 

Pracujem v spoločnosti Benefit Plus na pozícii Marketing Manager pre slovenský trh od roku 2020. Baví ma práve ten neustály posun, pretože sa firma nebojí nových trendov a nevyskúšaných konceptov. Objavujeme, vymýšľame a hľadáte stále nové, originálne cesty.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm je inšpiratívna komunita, vďaka ktorej môžeme sledovať novinky a trendy v HR. Sme nesmierne radi, že sme sa stali členmi a môžeme sa tak z prvej ruky dozvedieť o problémoch, ktorým HR čelia, zdieľať skúsenosti a byť tak nápomocní.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Vieme pomôcť zdieľaním informácií z oblasti poskytovania a správy zamestnaneckých benefitov. Pre zamestnancov sa snažíme byť viac sprostredkovateľom zážitkov, než strohými správcami zamestnaneckých benefitov. Chceme byť stále produktovo inovatívny, a to na nás naši zákazníci oceňujú.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Doma sme predovšetkým v temách z oblasti poskytovania a správy zamestnaneckých benefitov. Máme dlhoročné skúsenosti s implementáciami a správami benefitov pre spoločnosti z rôznych odvetví, ako napr. automotive, bankovníctvo, IT a telekomunikácie, farmaceutický priemysel, elektrotechnika, financie a poradenstvo, zdravotníctvo, maloobchod. Sme otvorení všetkým témam, ktoré sa týkajú problematiky implementácie benefitových riešení pre firmy rôznych veľkostí a zameraní, motivácie zamestnancov a trendov v oblasti poskytovania zamestnaneckých výhod.