Československá obchodná banka, a.s.

ČSOB je jednou z najväčších a najsilnejších finančných skupín na Slovensku. Vďaka svojím členom vyniká širokým portfóliom služieb a produktov, medzi ktorými nechýbajú hypotéky, spotrebné úvery, sporiace a investičné produkty, bežné účty, ale i poistenie, stavebné sporenie, lízing či faktoring. Do ČSOB Finančnej skupiny patrí ČSOB Banka, ČSOB Poisťovňa, ČSOB Stavebná sporiteľňa, ČSOB Leasing, KBC Asset Management, ČSOB Faktoring a ČSOB nadácia. ČSOB si zakladá si na osobnom prístupe ku klientovi, a preto je tu vždy PRE VÁS OSOBNE.

 


Kontaktná osoba: 
Martin DOBIAŠ
riaditeľ Odboru ľudských zdrojov

 

Martin pôsobí na pozícii riaditeľa Odboru ľudských zdrojov od 1. marca 2016. Predtým v spoločnosti zastrešoval odbor kontaktného centra a skúsenosti nadobudol aj na pozícii riaditeľa pobočky. 

„V rámci svojich priorít sa budem snažiť o zvýšenie vnútornej angažovanosti spoločnosti. Verím, že len angažovaný zamestnanec, ktorý má vytvorené perfektné podmienky k svojej práci, dokáže podávať excelentný výkon. Som presvedčený, že je úlohou HR vytvoriť nástroje pre líniových manažérov, aby s talentovanými zamestnancami mohli ďalej pracovať a udržať ich vo firme. Už dnes máme možnosti, ako môžu manažéri pracovať so svojimi kolegami. Mojou víziou je naučiť používať tieto nástroje všetkých kolegov, zdieľať skúsenosti v rámci firmy a robiť veci, ktoré prinášajú úžitok.“