Cloud–IT s.r.o.

Spoločnosť Cloud-IT je inovatívna spoločnosť zameraná na vývoj Cloud softvérových aplikácií pre personálne agentúry, personálne oddelenia a výrobné spoločnosti. Riešenia spoločnosti plne odzrkadľujú potreby dynamických odvetví, v ktorých pôsobí. Napomáhajú spoločnostiam zefektívňovať procesy, šetriť náklady, optimalizovať pracovný výkon zamestnancov a manažérom dodávať reálne informácie o stave spoločnosti v reálnom čase bez ohľadu na to kde sa nachádzajú. Tieto riešenia plne automatizujú bežné každodenné procesy v spoločnosti. Riešenia sú vyrábané na mieru zákazníka tak, aby práca so softvérmi bola čo najjednoduchšia a najefektívnejšia. Cloud-IT si zakladá nielen na skúsenostiach s programovaním, ale aj veľkými skúsenosťami v HR a výrobnej oblasti. Kombináciou týchto oblastí zabezpečuje dodávku softvérových riešení ušitých "na mieru".


Kontaktná osoba: 
Slavko FULEK
CEO

 

Slavko sa pohybuje vo svete HR 10 rokov. V rámci svojej kariéry pôsobil na Slovensku a vo Fínsku, jeho klientmi sú firmy pôsobiace v mnohých ďalších  krajinách.
Pôsobil v oblasti marketingu a predaja  HR služieb a zefektívňovania HR procesov.
V rámci Cloud-IT ako spolumajiteľ zodpovedá za predaj a vývoj HR softvéru, ktorého cieľom je hlavne zefektívniť výberové a iné HR procesy, sprehľadniť jeho výsledky a sprístupniť dáta v akejkoľvek fáze procesu, kdekoľvek a kedykoľvek.

 

Kontakt: slavko.fulek@cloud-it.sk


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Byť súčasťou komunity, pre ktorých sa snažia urobiť časť ich HR života jednoduchším, inšpirovať, byť inšpiráciou, zdieľať skúsenosti, nachádzať nové možnosti, ako sa posúvať vpred. Čo ponúkame? IT pohľad na HR, odborné poradenstvo v oblasti IT, spracovania dát. Cítime sa byť doma v témach venujúcich sa efektivite, automatizácii výberových procesov, IT úskaliach, dát, ich ukladaniu, spracovaniu a  bezpečnosti, cloudové riešenia v HR, komunikačným kanálom  vo výberovom procese a ďalším témam, ktoré spájajú HR a IT.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
IT pohľad na HR, odborné poradenstvo v oblasti IT, spracovania dát.
 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Cítime sa byť doma v témach venujúcich sa efektivite, automatizácii výberových procesov, IT úskaliach, dát, ich ukladaniu, spracovaniu a  bezpečnosti, cloudové riešenia v HR, komunikačným kanálom  vo výberovom procese a ďalším témam, ktoré spájajú HR a IT.