DACHSER Slovakia a.s.

Sektor: Doprava, logistika
Regionálne kluby: HRcomm klub ZÁPAD
Domovská stránka: www.dachser.com

 

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť DACHSER patrí medzi najväčších globálnych poskytovateľov logistických služieb, s viac ako 30 600 zamestnancami a 399 pobočkami doma i v zahraničí. DACHSER ponúka širokú škálu služieb v rámci dodávateľských reťazcov individuálne prispôsobených potrebám zákazníkov. Súčasťou týchto služieb sú rozsiahle tranzitné siete, od európskej a svetovej cestnej prepravy až po nákladnú leteckú, námornú a železničnú prepravu, obchodnú divíziu potravinovej logistiky, kontraktnú a informačnú logistiku.

 

Kontaktná osoba:

Erika ČIPKOVÁ

Human Resources Manager

 

Erika Čipková je skúsená HR managerka, ktoré posledné roky pôsobila ako interim manager v rôznych typoch spoločností od obchodných cez poradenské až po výrobu. Skúsenosti má v medzinárodných spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku, rada sa učí a nové znalosti skúša aplikovať v súčasných trendoch. Zodpovedá za riadenia HR oddelenia v spoločnosti Dachser Slovakia a.s. 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
Radi by sme boli pri stretnutiach, ktoré môžu byť výrazne inšpiratívne a prinesú do každodennej práce osvieženie a novú energiu. Zdieľanie skúseností a výmena informácií nás v príjemnom prostredí HR nadšencov bude môcť zase o kúsok posunúť.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Komunitu budeme podporovať formou účasti na akciách a zdieľaním skúseností. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Talent management, vzdelávanie a rozvoj zamestnancov, legislatívne zmeny a ich aplikácia v praxi, dobrovoľníctvo.