Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Sektor: Doprava, logistika
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.dpb.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

 

Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť je jediným poskytovateľom MHD na území hlavného mesta Bratislava a najväčším mestským podnikom s približne 2 700 zamestnancami. Hlavným predmetom činnosti je prevádzkovanie trolejbusovej, autobusovej a električkovej dopravy, pričom električková doprava je najstaršou na území Slovenska a v činnosti je nepretržite od roku 1895.

Ponúkame stabilnú prácu, dlhoročné skúsenosti, férové finančné ohodnotenie a zaujímavé benefity.

 

Kontaktná osoba (zástupca spoločnosti):

Erika Karabáš

vedúca odboru ľudských zdrojov

 

 

 

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Členstvo v HRcomm je pre nás príležitosť byť súčasťou HR komunity, ktorá nás môže inšpirovať zdieľaním svojich skúseností a HR inovácií. Momentálne sme v čase transformácie odboru ľudských zdrojov, radi sa inšpirujeme a zároveň sa podelíme o naše skúsenosti z tejto oblasti.

V Dopravnom podniku Bratislava už druhý rok prebieha na odbore ľudských zdrojov transformácia odboru ľudských zdrojov na moderné HR. Vzhľadom k tomu, že sa snažíme spojiť skúsenosti dlhoročných a nových kolegov, cítime, že je potrebné sa inšpirovať skúsenosťami iných firiem a sledovať moderné trendy a témy, ktoré aktuálne hýbu svetom HR..

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Zdieľať informácie a skúsenosti z transformácie odbru ľudských zdrojov na nové HR procesy.

Chceli by sme ukázať, že aj v prostredí spoločností mimo súkromného sektora je možné robiť zaujímavé projekty v oblasti HR a možno tak motivovať kolegov z HR, aby svoje skúsenosti venovali aj takýmto spoločnostiam.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Určite sa veľmi radi podelíme o skúsenosti práve z oblasti transformácie tradičného podniku na nový systém fungovania.