Edenred Slovakia, s.r.o.

Edenred Slovakia je súčasťou medzinárodnej skupiny Edenred. Na Slovensku spoločnosť pôsobí už od roku 1994. Je lídrom v oblasti kartových a poukážkových systémov a riešení v oblasti stravovania, benefitov a motivácie zamestnancov. Nosným produktom je stravovacia kartaTicketRestaurant®    a stravovacie poukážky. Spoločnosť má taktiež v portfóliu široké spektrum motivačných a benefitových riešení vo forme poukážky na nákup darčekovTicketCompliments®, univerzálnej darčekovej papierovej poukážky TicketMulti® alebo elektronickej poukážky e-Ticket®, ktoré je možné využiť na služby spojené  s kultúrou, relaxom, športovými aktivitami, cestovaním, zdravotnou starostlivosťou či vzdelávaním na celom Slovensku. V portfóliu spoločnosti sa nachádza aj poukážka na vyplácanie sociálnych dávok a príspevkov v hmotnej núdzi - TicketService® a karta TicketProfi® určená pre akceptačných partnerov ako prostriedok na preplácanie poukážok TicketRestaurant®.


Kontaktná osoba: 
Dominika MIKLÁŠOVÁ
HR Director

 

Dominika sa pohybuje v oblasti HR už 13 rokov. V minulosti pôsobila v segmente  Telco (T-Mobile Slovensko) a IT (IBM Slovensko), kde pôsobila v oblasti vzdelávania ale aj HR consultingu. Na pozícii HR Directora pôsobí 4 roky, kde zastrešuje oblasť HR a interná komunikácia. 

 

Kontakt: dominika.miklasova@edenred.com


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

HRcomm je výborným zdrojom inšpirácie a sledovaní HR trendov. Mať možnosť porovnať, vyskúšať, odpozorovať... to, čo už možno niekde inde funguje je fakt, na základe ktorého sme sa ako spoločnosť pre členstvo v HRcomm rozhodli. Vlastná predchádzajúca pozitívna skúsenosť, pridaná hodnota nadobudnutého a možnosť byť v pravidelnom kontakte s HR komunitou sú jednoznačné dôvody, prečo byť členom HRcomm. 

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Sharingbestpractice.


S akými témami sa chcete s nami podeliť?
HR a reorganizácia v spoločnosti, HR - člen boardu v malých a stredných firmách – skúsenosti.