EDU Trainings s.r.o.

Vzdelávacie centrum EDU Trainings ponúka rozsiahle portfólio vzdelávacích služieb v oblasti IT v Českej a Slovenskej republike. Nájdete u nás certifikované školenia od popredných svetových spoločností ako sú Red Hat, Microsoft, Micro Focus, VMware a ďalšie. Školíme nielen v tradičnej prezenčnej podobe, ale tiež virtuálne. Organizujeme zaujímavé semináre, webináre, online diskusie a poskytujeme certifikačné testy v autorizovanom testovaciom centre PearsonVUE a PeopleCert.

 

 

Kontaktná osoba:

Lukáš Vallo

Managing Director

lukas.vallo@edutrainings.cz

 

V oblasti vzdelávania sa pohybujem cca 12 rokov. Vzdelávanie sa počas tejto doby veľmi zmenilo a neustále sa mení - prichádzajú nové technológie, novinky, trendy a možnosti. A to je presne to, čo ma na práci baví. Rovnako ako posúvať hranice vzdelávania na vyššiu úroveň, dodávať kvalitné školenia a pomáhať tak našim zákazníkom. Verím, že práve v spolupráci s HRcomm dokážeme identifikovať aktuálne potreby HR manažérov a skvalitnit tak služby zákazníkom.

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Myslím si, že vzdelávanie zamestnancov je jedným z pilierov práce v HR. A pretože sa vo vzdelávaní pohybujeme pomerne dlho, cítime sa byť súčasťou HR komunity.

Prihláška za člena do HRcomm teda pre nás bola logickým krokom.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

HRcomm vnímam ako komunitu profesionálov, ktorí sa starajú o svojich zákazníkov – kolegov, zamestnancov. Táto ich práca zahŕňa aj rozvoj zamestnancov a ten sa spoločnosti vracia v podobe zvýšenej produktivity práce, nových znalostí a väčšej motivácie zamestnancov. A kedže je rozvoj a vzdelávanie zamestnancov aj naša parketa, tak by sme radi svojimi skúsenosťami prispeli nielen ku skvalitňovaniu vzdelávania, ale aj k zvýšeniu informovanosti o možnostiach a nových trendoch, ktoré vo vzdelávaní ako takom existujú.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

  • Formy a možnosti vzdelávania v IT
  • Výber správneho dodávateľa IT školení a na čo si dávať pozor
  • Komunikácia HR - IT