Elanor Slovakia, spol. s r. o.

Elanor Group je špecialistom na mzdy a personalistiku. Táto skupina spoločností je lídrom v rámci regiónu strednej a východnej Európy. Od nášho založenia v roku 1991 sme sa stali partnerom pre oblasť miezd a HR pre viac ako 700 zákazníkov. Náš tím tvorí viac ako 250 zamestnancov, ktorý počítajú viac ako 1 000 000 výplatných pások. Vďaka poskytovanej komplexnej podpore v oblasti riadenia ľudských zdrojov sa tak naši klienti môžu plne venovať svojim hlavným aktivitám. Elanor Slovakia je od roku 2004 lídrom v oblasti miezd a personalistiky. Naše produkty a služby sa využívajú v rôznych segmentoch, napr. v bankovníctve, stavebníctve, výrobe, preprave, v obchodných reťazcoch, štátnej správe, vysokých školách a mnohých ďalších.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Ivan ZIZIČ

Generálny riaditeľ

 

Ing. Ivan Zizič absolvoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave so zameraním na Medzinárodný obchod. Počas svojej kariéry sa venoval projektovému manažmentu v rôznych odvetviach, kde viedol tímy zložené z niekoľkých desiatok ľudí. Neskôr sa venoval konzultačnej činnosti pre viaceré lokálne a medzinárodné spoločnosti z rôznych odvetví . Aktívne sa venoval rozvoju európskej pobočky IT spoločnosti, ktorá je lídrom v oblasti kyberbezpečnosti v regióne ASEAN. Aktuálne je generálnym riaditeľom Elanor Slovakia.

 

kontakt: ivan.zizic@elanor.sk

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
Naša spoločnosť sa chcela stať aktívnou súčasťou slovenskej HR komunity. Pomáhať, radiť, prinášať nové trendy a inšpirácie z prostredia miezd a personalistiky do povedomia spoločností. Priniesť pohľad na mzdy a personalistiku aj z opačného pohľadu a zároveň zúročiť dlhoročné skúsenosti v regióne strednej a východnej Európy, kde je naša spoločnosť lídrom.
 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
HR komunite by sme chceli priniesť moderný pohľad na spracovanie miezd a personalistiky a zároveň poukázať na trendy v rámci budúcnosti vývoja využívania Outsourcingových služieb, ako efektívneho nástroja pre kvalifikovaný rast spoločnosti
 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Outsourcing služieb, ako budúca cesta  k rozvoju kľúčových divízii v prospech rastu a vývoja spoločnosti 
Budúcnosť spracovania miezd a personalistiky
GDPR v procese spracovania miezd