elevatin, s.r.o.

elevatin je konzultačno-vzdelávacia spoločnosť, ktorá prinášať do firemného vzdelávania

prístupy, ktoré podporujú efektivitu rozvoja zamestnancov (napríklad prepájaním online a offline vzdelávania) a transfer nových zručností do praxe. elevatin je spojenie nových prístupov vo vzdelávaní, ľudskosti a orientácie na cieľ. Pozdvihne zručnosti vašich zamestnancov, aby mohli byť efektívnejší a zároveň spokojnejší.

 

Kontaktná osoba:

Mgr. Simona SOCRATOUSOVÁ

školiteľ a HR konzultant

 

Simona Socratousová je zakladateľkou spoločnosti elevatin, kde pôsobí ako lektorka a konzultantka v oblasti rozvoja ľudí. Pri práci s jednotlivcami a skupinami zúročuje svoje bohaté skúsenosti, ktoré čerpá od roku 2011 z oblasti výberov, assessment centier a tvorby rozvojových programov. Simona podporuje prenos nových poznatkov do praxe pomocou najnovších trendov v oblasti vzdelávania, podnetnej atmosfére a interaktívneho učenia.

 

Kontakt: simona@elevatin.sk

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

V oblasti ľudských zdrojov som začala pôsobiť už počas svojich študentských čias. Odvety ma táto oblasť baví a fascinuje stále viac a viac. Je skvelé vedieť, že existuje komunita profesionálov, ktorí majú podobné nastavenie a chcú posúvať HR oblasť na Slovensku stále na vyššiu úroveň. Verím, že sám tento posun človek nedosiahne a preto podporná komunita ako je HRcomm, je kľúčová. Vzájomné zdieľanie praktických skúsenosti a trendov vo svete HR, je dôležitý prvok v napredovaní a vytváraní kvalitného HR na Slovensku, ktorého ako elevatin chceme byť súčasťou.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Radi prinesieme nový vietor a inšpiráciu, čo sa týka prepájania online a offline vzdelávania v rámci mäkkých zručností. Vnímame, že v súčasnosti, tak ako pri všetkom, aj pri vzdelávaní, je tlak na efektivitu. Preto niekedy 2 dni strávené v školiacej miestnosti, keď zamestnancom navyše stojí práca, príde firmám veľa. Samotný elearning alebo video kurzy na naučenie mäkkých zručností nestačia, preto je prepájanie online a offline ideálne, keď chceme zachovať kvalitu a zároveň byť časovo efektívny. Radi prinesieme do HRcomm diskusií a zdieľania nový pohľad a prístupy v online vzdelávaní mäkkých zručností.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Radi sa podelíme s témami najmä prepájanie online a offline vzdelávania (blended learning) v rámci soft skills a tiež interaktívne učenie v online i offline vzdelávaní, ktoré podporuje zapamätanie si a prenos nových poznatkov do praxe.