First Data Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť FirstData dodáva bezpečné a inovatívne elektronické platobné riešenia pre biznis, finančné institúcie a vládne agentúry na celom svete. V Bratislave spoločnosť FirstData vybudovala technologické centrum, ktore prevádzkuje viaceré systémy poskytujúce služby a technologické riešenia v Európe, na Strednom Východe a Afrike. FirstData v súčasnosti zamestnáva v Bratislave 500 zamestnancov.


 

Kontaktná osoba: 
Roman KOLLÁR

HR Director

 

Roman sa pohybuje vo svete HR viac ako 12 rokov. V rámci svojej kariéry pôsobil v spoločnosti Heineken Slovensko na pozíciach manažér oddelenia kvality, manažér výroby, riaditeľ pivovaru, riaditel biznisu so sladom a ako riaditeľ pre ľudské zdroje. V spoločnosti Embraco Slovakia pôsobil na pozícii senior manažér pre ľudské zdroje a komunikáciu.

 

Kontakt: roman.kollar@firstdata.com

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

"V prvom rade sme sa chceli stať súčasťou slovenskej HRComm komunity, nachádzať nové inšpirácie a možnosti na zlepšenie, ako aj zdieľať nadobudnuté skúsenosti."

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

"Priniesť HR skúsenosti z významnej americkej spoločnosti s globálnym pôsobením."
 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

"V centre našej pozornosti je momentálne téma firemnej kultúry a employer branding. Sme presvedčení, že v krátkom čase sa budeme môcť podeliť s našimi skúsenosťami."