Jobelsa SLOVENSKO s.r.o.

JOBELSA SLOVENSKO s.r.o. je špecialista na dizajn a výrobu automobilového čalúnenia a interiérov. Veríme v neustálu inováciu, excelentnosť vo všetkom, čo robíme, oddanosť klientom, ľudský a zároveň profesionálny prístup k zamestnancom a nepretržitý kvalitatívny a kvantitatívny rast nášho tímu. Našou úlohou je ponúknuť najlepší servis a vysokú kvalitu, a to vždy a za každých okolností.

Od vstupu spoločnosti na slovenský trh v roku 2003 sa nám darí riadiť výrobný proces a ľudské zdroje nášho závodu tak, aby sme úspešne odolávali externým tlakom, stavali sa tvárou v tvár novým výzvam, a razili si tak cestu k zaslúženému úspechu. Za posledný rok sa Jobelsa rozrástla o novú výrobnú fabriku v Maroku a 250 zamestnancov oddelenia výroby v Košiciach, na čo sme nesmierne hrdí vzhľadom na situáciu na pracovnom trhu a nezamestnanosť v regióne.

 

Kontaktná osoba:

Veronika PALAIOVÁ

HR & HSE Manager

 

"Mojím prvým kontaktom so svetom ľudských zdrojov bola známa personálna agentúra, kde som pôsobila ako recruiter a neskôr ako mentor. Po istom čase som si však túžila rozšíriť svoj obzor, preto som prijala výzvu stať sa HR Generalistom pre greenfield projekt istej belgickej výrobnej spoločnosti. Podieľala som sa na implementácii HR procesov od tých základných až po tie komplexnejšie a neskôr som tiež prevzala zodpovednosť za oblasť HSE ako interný koordinátor a školiteľ. Do kontaktu s automotive segmentom som sa dostala vďaka spoločnosti Honeywell. Táto dynamická a rôznorodá výrobná sféra mi učarovala natoľko, že aj moje ďalšie kroky viedli do automotive spoločnosti Jobelsa SLOVENSKO s.r.o., kde na mňa čakala nová výzva stať sa manažérom pre HR a HSE. Moja práca je aj moje hobby a keďže denne pracujem so stovkami ľudí, cítim, že je pre mňa aj akýmsi poslaním. A aj napriek tomu, že riadiť dve dôležité oddelenia závodu je náročné,  pocitom zadosťučinenia ma napĺňa fakt, že ľudia za mnou často prídu nielen s problémom, ale aj s poďakovaním."

 

kontakt: vpalaiova@jobelsa.com

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
„Organizáciu HRComm vnímam ako spoločenstvo úspešných a kreatívnych profesionálov, ktorí sú špecialisti na rôzne témy v oblasti HR. Teším sa preto na všetky rady a tipy od kolegov, napríklad v otázke efektívneho riadenia ľudských zdrojov tak, aby zamestnanci vykonávali prácu s nadšením a zároveň plnili očakávania biznisu. Nesporne sa však v rámci HRComm nájdu aj také témy, kde môžem vďaka svojim skúsenostiam do diskusie prispieť aj ja.“ 


Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
„Za moje silné stránky by som označila implementáciu procesov, stratégiu náboru a CI (Continuous Improvement) metódy v HR. S radosťou sa tiež podelím o svoje skúsenosti z praxe.“ 


S akými témami sa chcete s nami podeliť?

"Ako člen HRComm by som sa rada aktívne podieľala na šírení dobrého mena HR komunity na Slovensku, efektívnom networkingu, zdieľaní skúseností, vedomostí a budovaní skutočnej pridanej hodnoty HR profesionálov pre svoje okolie."