MENITY GROUP s.r.o.

Sektor: Poradenstvo, vzdelávanie
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.menity.com

 

Hlavný predmet činnosti:

V Menity sme hrdí na to, že sme dôveryhodným poradcom lídrov a a spoľahlivým partnerom mnohých úspešných firiem pôsobiacich v Európe. Sme medzinárodná poradenská spoločnosť, ktorá je na Slovensku aktívnym členom Americkej obchodnej komory a Britskej obchodnej komory.  Špecializujeme sa na Executive Search a Leadership Advisory, najmä v sektoroch “digital & technology”, “automotive”, a “financial services”.

Už viac ako šestnásť rokov pomáhame firmám získavať lídrov a budovať manažérske tímy svetovej kvality. Spájame výnimočných ľudí s výnimočnými príležitosťami. Náš „boutique“ model nám umožňuje venovať sa konkrétnym sektorom a oblastiam do hĺbky, vďaka čomu máme prístup k znalostiam a top talentom ktoré nie sú pre iné firmy viditeľné. Naša štruktúra nám umožňuje flexibilne a agilne reagovať na meniace sa požiadavky našich klientov a vytvárať pre každého z našich klientov personalizované služby s vysokou kvalitou, ktoré prinášajú nielen reálne výsledky a pridanú hodnotu, ale aj pozitívnu zákaznícku skúsenosť.

Našim poslaním je pomáhať vytvárať lepší svet spájaním výnimočných ľudí s výnimočnými príležitosťami, ktoré pozitívne ovplyvňujú životy jednotlivcov, firiem a spoločnosti ako celku.

 

Kontaktná osoba:

Ing. Vladimír JANÍK

Managing Director

 

Vladimír je úspešný podnikateľ a poradca vrcholových manažérov s viac ako 25 ročnými skúsenosťami. Za toto obdobie získal hodnotné manažérske skúsenosti z popredných svetových firiem v oblasti  telekomunikácií a bankovníctva. Počas posledných 16 rokov podnikania sa etabloval ako spoľahlivý a uznávaný poradca lídrov medzinárodných firiem v Európe.

Ako spoluzakladateľ Menity, medzinárodnej Executive Search spoločnosti, pomohol mnohým organizáciám nájsť tých správnych ľudí na regionálne a lokálne vrcholové pozície. Jeho vášeň je spájať výnimočných ľudí a pomáhať lídrom rozvíjať ľudský potenciál.

Vladimír vyštudoval letectvo na Vysokej Vojenskej škole. Jeho jedinečné skúsenosti, zručnosti a znalosti, ho odlišujú vo svete podnikania a sú prínosom pre mnohé organizácie s ktorými pracuje.      

Kontakt: janik@menity.com

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Ako medzinárodná spoločnosť zaoberajúca sa vyhľadávaním vrcholových manažérov veríme v hodnotu budovania a udržiavania vzťahov. Našou misiou je spájať ľudí. Rôznorodých ľudí. Veríme že rôznorodosť rozširuje obzory, podporuje kreativitu, pomáha nám lepšie porozumieť svetu okolo nás a umožňuje nám ho meniť k lepšiemu. HRCOMM je platforma ktorá spája ľudí takmer 30 rokov. Pomáha ľudom rásť. Teší nás, že na Slovensku máme takúto platformu a sme nadšení, že sa môžeme pripojiť k najväčšej HR komunite na Slovensku!

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Spájať ľudí. Podporovať ich spoluprácu. Zdieľať s nimi znalosti, trendy a “best practice”. Pomáhať im rásť. Radi poskytneme expertízu nakoľko sme experti v oblasti získavania lídrov na Európskej ale aj lokálnej úrovni. Náš priamy prístup k regionálnym aj lokálnym CxOs, či expertom, umožní pozvať do diskusie inšpiratívnych lídrov a expertov ktorí môžu priniesť inú perspektívu na kľúčové HR témy. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Získavanie top talentov je naša silná doména. Radi sa podelíme aj o príbuzné témy ako je: udržanie top talentov, plánovanie a rozvoj ich kariéry, či “Candidate experience”. Menity je oficiálnym podporovateľom OSN v oblasti Rôznorodosti. Radi sa podelíme o best practices ako aj najnovšie trendy v oblasti DEI, súvisiace napr. so získavania talentov, budovaním rôznorodých tímov a ďalšie.