MH Teplárenský holding, a.s.

 

Sektor: Energetika

Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA

Domovská stránka: www.mhth.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

MH Teplárenský holding, a.s. (MHTH), ktorý vznikol 1. mája 2022 prepája a zefektívňuje aktivity šiestich štátnych teplárenských spoločností v Bratislave, Trnave, Zvolene, Martine, Žiline a v Košiciach. Zabezpečujeme tepelný komfort a poskytujeme služby pre približne 320 000 domácností a asi 1 000 000 obyvateľov. Až 50 % obyvateľov je pripojených na naše centrálne zásobovanie teplom. Naším poslaním je vytvárať férové partnerstvá pre váš komfort a budúcnosť. A našou víziou je MHTH ako vlajková loď v energetických službách a prvá voľba pre všetkých.

 

​Kontaktná osoba:

Dana MIŇOVÁ
riaditeľka ľudských zdrojov


HR líder s viac ako 20-ročnými skúsenosťami, prioritne v oblasti transformácie spoločností, ruka v ruke s change manažmentom a krízovým manažmentom. To všetko s potrebnou dávkou ľudskosti, emócie a vášne.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
Chceme profesne rásť, a to nielen ako holding, ale aj my, náš tím oddelenia ľudských zdrojov. Zaujímajú nás najnovšie trendy v HR, inovatívne prístupy , chceme mať možnosť diskutovať a zúčastňovať sa odborných podujatí a prednášok, ktoré nás môžu posúvať vpred.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Naše dvere sú otvorené pre mladých ľudí, ktorý sa chcú vzdelávať v oblasti HR, ponúkame v prípade záujmu mentoring, ale aj aktívnu účasť na konferenciách, workshopoch, seminároch, prednáškach a pod. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Pre nás sú aktuálne top témami change manažment a krízový manažment, transformácia spoločností a s tým spojené nastavovanie funkčného HR tímu v zmysle silnej pro biznis stratégie a orientácie.  Transformáciou žije v týchto časoch hádam každá spoločnosť. Zároveň je to však aj budovanie firemnej kultury ako takej a HR od úplných základov. To je to s čím sme v každodennom kontakte a o čo sa radi podelíme s ostatnými.