News and Media Holding a.s.

News and Media Holding je najväčšou slovenskou mediálnou spoločnosťou.
Do jej portfólia patrí najširšia škála printových a online titulov. Pod značkou News and Media Holding vychádzajú lifestylové, spoločenské, odborné, ekonomické, detské, ale aj hobby tituly.
Prakticky každý dospelý obyvateľ Slovenska číta aspoň jeden z našich titulov, či už ide o najčítanejší týždenník Plus 7 dní, denník Plus JEDEN DEŇ, ekonomický týždenník TREND, či lifestylové tituly EMMA, BREAK, Báječná žena, Dobré jedlo, Zdravie, Pekné bývanie, FIT štýl, hobby tituly Záhradkár, Poľovníctvo & Rybárstvo a Mollie, tvorí ďalej online tituly Aktuálne.sk, wanda.sk, Žena.sk, glanc.sk, detské tituly Zornička, Včielka, Mama a ja, ale aj online služby ako Totalmoney.sk, centrum.sk a množstvo ďalších. 


Kontaktná osoba: 
Peter ROLNÝ
Chief HR Officer

 

Peter pôsobí v oblasti HR viac ako 10 rokov ako HR manažér, konzultant, tréner a projektový manažér. 
V rámci svojej kariéry pracoval na Islande, v Taliansku a ďalších krajinách. 
Pôsobil v oblasti podpory neformálneho vzdelávania (program EÚ Mládež), consultingu (VVMZ, Libellius) v oblasti IT (DELL) a mediálnej oblasti (Petit Press, News and Media Holding). 
V rámci News and Media Holding ako člen výkonného predstavenstva zodpovedá za oblasť HR a internej komunikácie pre viac ako 450 pracovníkov mediálneho domu.
 

Kontakt: rolny@newsandmedia.sk


Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

„Možnosť zdieľať a učiť sa od skúsenejších kolegov, inšpirovať sa a spoznávať „ako toto riešite VY“ je hlavným dôvodom, pre ktorý sme sa rozhodli uchádzať sa o členstvo. Komunita HR je navyše plná zábavných a príjemných ľudí, čo je nesporne rovnako významný faktor :) .“