Photoneo s. r. o.

Spoločnosť Photoneo vyvíja a implementuje kompletné bin picking riešenia založené na vlastnom 3D vision hardwéri a softwéri, a významne tak prispieva k rozšíreniu a napredovaniu pokročilej automatizácie. 

 

 

Kontaktná osoba:

Ivette LEŠUNDÁKOVÁ

Director of HR

 

Celú svoju profesionálnu prax som "HRista" dušou i telom, avšak badateľne poznačená natívnou láskou k marketingu. Venujem sa najmä stavbe HR štruktúr a stratégie na zelenej lúke, následne stabilizácii a improvementu procesov, ale súčasne neviem odolať príležitosti spraviť pekný HR branding/marketing a keď je treba, aj si naskicovať flyer.

 

Kontakt: lesundakova@photoneo.com

 

 

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Je to v mojom prípade už opakovaná záležitosť, len mi, žiaľ, intenzita pracovných ciest nedovoľovala byť posledný rok aktívnym /alebo vôbec nejako prospešným/ členom. A prečo? Pretože ani HRista nesmie zaspať, doba sa mení a kolegovia z brandže ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti sú ako pokladnica plná diamantov.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Mám kapacitu na aktívnu účasť, prezentovanie, organizovanie, písanie...čisto prakticky, čo bude treba alebo sa hodí...

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

HR stredne veľkej spoločnosti, interná komunikácia, krízová komunikácia, využite znalosti sociálnej psychológie v praxi, HR marketing a HR branding.