Poštová banka a.s.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 22 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 42 pobočiek, 215 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.


Kontaktná osoba: 
Martin PERUN
Riaditeľ odboru ľudských zdrojov v Poštovej banke

 

Martin je absolvent Filozofickej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Prešove, Katedry personálneho manažmentu. V roku 1999 nastúpil do spoločnosti  SAB Miller Pivovar Šariš ako Training & Development Manager, neskôr na rovnakú pozíciu do SAB Miller Plzenský Prazdroj. Do roku 2004 potom manažoval zverený tím  a ako HR riaditeľ zodpovedal za oblasť recruitingu, vzdelávania a rozvoja, odmeňovania a benefitov, ale aj rokovania s odbormi. 

 

Martin Perun sa po piatich rokoch sa presunul do farmabiznisu, naďalej ale zostal verný oblasti ľudských zdrojov. Od roku 2004 pôsobil na Slovensku a neskôr aj v Prahe ako HR riaditeľ pobočiek vo firme Zentiva.  Bol zodpovedný aj za nastavovanie optimalizačných procesov pre Slovensko, Česko, Poľsko a Maďarsko .

 

Neskôr prijal ponuku HR Director v spoločnosti TES Vsetín, významného producenta generátorov pre malé vodné elektrárne. Do roku 2014 zodpovedal za zverené oblasti Trainig & Talent Management, Compensation & Benefits a Performance Managenet. Na starosti mal riadenie výberu zamestnancov aj vedenie rokovaní s odbormi.  Od roku 2014 pôsobí v Poštovej banke ako riaditeľ odboru ľudských zdrojov.