SAM Headhunting Slovakia s.r.o.

Sektor: Služby
Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA
Domovská stránka: www.sam-int.com

 

Hlavný predmet činnosti:

SAM International predstavuje viac ako 20 rokov skúseností v oblasti headhuntingu, consultingu a business developmentu. SAM International je medzinárodná firma pochádzajúca z Dánska a s pobočkami vo viac než 15 krajinách EÚ, v UAE a Číne. Každý rok realizujeme 600 projektov na národnej alebo medzinárodnej úrovni. SAM International zamestnáva 100 spolupracovníkov, najmä headhunterov, konzultantov a analytikov, ktorí majú rozsiahle znalosti a mnohoročné skúsenosti v obchodných či špecifických odboroch.

Koncepcia služieb SAM a jej organizácia sa neustále vyvíja, aby sme našim klientom mohli systematicky poskytovať vynikajúce služby. Náš silný a dobre vyvinutý intranet umožňuje vynikajúcu podporu a úzku spoluprácu medzi konzultantmi headhuntingu v ostatných krajinách Výsledkom je spoločnosť, ktorá vykazuje mimoriadne silný rast na európskom trhu.

 

Kontaktná osoba:

Dušan EĽKO

konateľ

 

Dušan pôsobí v headhuntingu už od roku 2005. Počas tohto obdobia spolupracoval so širokým spektrom klientov, najviac však dominoval sektor zdravotníctva, energetiky, petrochémie a výroby. Pozície, ktoré obsadzoval boli väčšinou nejakým spôsobom komplikované alebo dôverné a klienti si ich nevedeli obsadiť prostredníctvom vlastných zdrojov. Klienti najčastejšie požadovali služby Headhuntingu a Executive search, ale riadil aj projekty recruitingu a onboardingu pre rôznorodé pozície ako napríklad prevádzka, výroba, financie a obchod naprieč vertikálnou štruktúrou spoločnosti.

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Veríme, že pri správnej forme zdieľania informácií sa okruh ľudí, ktorí môžu benefitovať z ich využívania, sa rapídne zväčšuje. Sami budeme radi a pozorne načúvať celej komunite a radi sa necháme inšpirovať ostatnými.

Veríme navyše, že aj my dokážeme byť v niečom inšpiratívni a zároveň prinášame znalosť a skúsenosť, ktorú radi v akejkoľvek vzájomne vyhovujúcej forme odovzdáme našim novým priateľom a známym.

V neposlednom rade si vážime všetky platformy, ktoré nám napomáhajú vytvárať nové vzťahy, respektíve posilňovať tie stávajúce a takto mať spoločný pocit napredovania.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Radi obohatíme HR komunitu o naše názory a pohľady v spojení s bohatými skúsenosťami na pracovnom trhu, či už v oblasti kandidátov, či uchádzačov o prácu ako aj z rôznorodých spoluprác s našimi klientami.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Venujeme sa primárne headhuntingu, čo nás predurčuje na častý kontakt s kandidátmi a miestami aj s výnimočnými odborníkmi vo svojich oblastiach. Preto si myslíme, že dokážeme zdieľať naše rozmanité skúsenosti z pracovného trhu ako aj z oblasti odmeňovania, či motivácie.