SYNERGIE Slovakia s.r.o.

SYNERGIE Slovakia ako personálno-poradenská spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu viac ako 16 rokov. Spoločnosť je členom medzinárodnej skupiny SYNERGIE Group, ktorá je 5. najväčším poskytovateľom HR služieb v Európe. 
Vyhľadáva širokú škálu zamestnancov od absolventov, špecialistov, cez stredný až po vrcholový manažment. Spoločnostiam poskytuje komplexné personálne služby recruitmentu, executive search, personálneho lízingu, špecializovaného testovania a outplacementu.
Spoločnosť je držiteľom ocenenia RecruitRank Awards a členmi Asociácie personálnych agentúr Slovenska. Okrem vyhľadávania talentov z rôznych oblastí biznisu sa aktívne venuje blogu Hľadači pokladov, za ktorý dostali ocenenie Bloger roka 2014.

 


Kontaktná osoba: 
Martin HUBA
Country Manager

 

Martin študoval na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského odbor kvalitatívne metódy v manažmente. V SYNERGIE pôsobí deviaty rok. Nastúpil ako konzultant pre IT a telekomunikácie, v roku 2010 sa stal partnerom spoločnosti a v marci 2015 Country manažérom. Okrem pracovných aktivít sa angažuje i v neziskovom sektore – je zakladajúcim a aktívnym členom vzdelávacej organizácie Toastmasters.

 

Kontakt: huba@synergie.sk

 


Prečo sme sa rozhodli stať sa súčasťou HRcomm?

„Aktivity HRcomm sledujeme už dlhšiu dobu, ale práve tento rok sme boli na viacerých zaujímavých akciách, kde bol HRcomm tiež jedným z partnerov. Povedali sme si, že je teraz ten správny čas a požiadali o členstvo. Tešíme sa na to, že sa staneme súčasťou aktívnej HR komunity, v ktorej budeme mať nové príležitosti získať zaujímavé informácie a zároveň zdieľať s ostatnými členmi naše skúsenosti, aby sme sa vzájomne inšpirovali a posúvali ďalej.“