TOI TOI & DIXI, s.r.o.

Sektor: Služby

Regionálne kluby: HRcomm klub BRATISLAVA

Domovská stránka:  www.toitoi.sk

 

Hlavný predmet činnosti:

Spoločnosť TOI TOI & DIXI, s.r.o. patrí do medzinárodnej skupiny TOI TOI DIXI Group, ktorá je lídrom v oblasti mobilných sanitárnych zariadení. Ako moderná servisná spoločnosť ponúkame komplexné sanitárne služby a široké portfólio produktov, od jednoduchých toaletných kabín až po luxusné sanitárne kontajnery, či obytné kontajnery s individuálnym vybavením. TOI TOI & DIXI ponúka v oblasti zabezpečenia sanitárnych potrieb riešenia na mieru pre každú cieľovú skupinu a na každú príležitosť.

 

Kontaktná osoba:

Mgr. Marta SLOVÁKOVÁ, MBA
HR manažérka
 
Po štúdiu politológie som sa kariérne uplatnila v sieti zdravotníckych zariadení ako asistentka CEO, popri práci som študovala MBA vo Varšave. K HR oblasti som sa dostala náhodou pred necelými 4 rokmi, kedy mi bola ponúknutá príležitosť pracovať pre spoločnosť TOI TOI & DIXI. Kvalifikáciu na HR manažment som získala na Univerzite v Minnesote. Svoje mimopracovné aktivity venujem hlavne organizácií HR eventov a vzdelávaniu mladých ľudí.

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Oblasť HR je pre našu spoločnosť  kľúčová, a každý jeden zdroj nových vedomostí si veľmi vážime. Spolu so CEO sa zúčastňujeme pravidelne ako tandem všetkých vašich vzdelávacích aktivít a nachádzame v nich množstvo zaujímavých myšlienok, nápadov a inšpiratívnych príbehov. 

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Spoločnosť TOI TOI DIXI patrí do svetového koncernu priekopníkov poskytovania služieb v oblasti sanitárneho priemyslu a na Slovensku je vyše 20 rokov. Sme najväčšia spoločnost, ktorá poskytuje služby daného charakteru, preto budeme veľmi radi zdieľať skúsenosti, ktoré sme za obdobie nášho pôsobenia nazbierali. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Budeme veľmi radi, ak môžeme zdieľať skúsenosti z oblasti nášho biznisu a zamerania, ale aj o tom, že aj v menšej spoločnosti vie HR fungovať na zaujímavej úrovni s množstvom inšpiratívnych projektov.