Union zdravotná poisťovňa, a.s.

Union je značka, pod ktorou sú dve sesterské spoločnosti Union zdravotná poisťovňa, a.s. a Union poisťovňa, a.s. Union poisťovňa, a.s. je vedúcou poisťovňou v oblasti cestovného poistenia ako aj priekopníkom v oblasti individuálneho zdravotného poistenia. Má silné postavenie vo vybraných segmentoch neživotného poistenia ako aj rastúci kmeň životného a individuálneho zdravotného poistenia. Union zdravotná poisťovňa je najmladšou poisťovňou na trhu verejného zdravotného poistenia, avšak s bohatými skúsenosťami holandského akcionára v oblasti zdravotného poistenia. Svoju kvalitu potvrdila tým, že za svoj inovatívny prístup a nadštandardné služby opätovne získala významné ocenenia v súťaži Zlatá minca. Od svojho vzniku bola hodnotená ako jedna z najlepších zdravotných poisťovní na Slovensku z pohľadu kvality služieb poskytovaných klientom, ako aj na základe spolupráce s poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti. Naše spoločnosti sú charakteristické atmosférou, kde zamestnanci môžu rásť, inovovať postupy a hovoriť otvorene svoje názory. Lean, robotizácia sú každodennou súčasťou našej kultúry. Vo svojej práci viac a viac využívame nové spôsoby práce ako je agilné fungovanie  a na tejto ceste nás sprevádza úsmev na tvári, ktorý je možné nájsť aj v našom firemnom logu ????

 

Kontaktná osoba:

Andrea GUBOVÁ

HR riaditeľ

 

V spoločnosti Union som od roku 2006. Mala som tú možnosť byť pri založení našej mladšej sestry Union zdravotnej poisťovne a byť jej prvým zamestnancom. Mnohí sa ma pýtajú, či to už nie je stereotyp pre mňa toľko rokov? Rozhodne nie. Sme dynamicky sa meniaca spoločnosť, je tu skvelá partia ľudí, nielen na HR, ale aj na iných oddeleniach, kvôli ktorým stále rada chodím do práce. Sme neustále v pohybe, takže žiaden stereotyp nehrozí.

 

Kontakt: andrea.gubova@union.sk

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?

Chceli sme byť súčasťou profesionálneho združenia, kde budeme stretávať, zároveň mať možnosť zdieľať a nechať sa inšpirovať inými HR-istami a aj inými odborníkmi.

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?

Veríme, že aj my dokážeme iných inšpirovať, že budeme nápomocní pre kreovaní a presadzovaní nových myšlienok na trhu práce.

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?

Práca v multigeneračných tímoch, change management, fungovanie spoločnosti v agilnom a štandardnom spôsobe riadenia.