21. riadne Valné zhromaždenie členov HRcomm

Milí členovia HRcomm - Združenia pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov, 

 

v mene Braňa Vargica, prezidenta HRcomm, si Vás dovoľujeme pozvať na 21. riadne Valné zhromaždenie členov HRcomm, ktoré sa bude konať dňa 26. novembra 2015 (štvrtok) v čase od 13.00 do 17.00 h v Bratislave v priestoroch spoločnosti die Berater. 

Pozvánku na 21. RVZ nájdete tu.
Prosíme Vás o vyplnenie a poslanie Návratky na VZ, ktorá nám zároveň slúži aj na aktualizáciu databázy a Adresára členov HRcomm. Prosíme Vás o jej vyplnenie a poslanie aj v tom prípade, že sa VZ nezúčastníte.
 
Zároveň by sme chceli veľmi pekne poďakovať všetkým za spätnú väzbu na fungovanie HRcomm v roku 2015 a v prípade, že ste dotazník ešte nestihli vyplniť a poslať, ešte stále máte možnosť, Vaša spätná väzba je nám veľmi nápomocná. 

 

Podkladové materiály na 21. RVZ nájdete na členskej zóne HRcomm (nachádza sa na ľavej lište v menu). V prípade, že nemáte prístupové údaje, kontaktujte nás na hrcomm@hrcomm.sk, obratom Vám ich pošleme.

 

Radi by sme Vám dali do pozornosti skutočnosť, že na tohtoročnom RVZ budú prebiehať aj voľby prezidenta a členov predstavenstva HRcomm. 

 

Program 21. RVZ
12:30 - 13:00 - registrácia členov
13:00 - 17:00 - rokovanie Valného zhromaždenia

 

Miesto konania:
die Berater Slovensko, s.r.o., Polus TOWER 1, Vajnorská 100/A, 831 04 Bratislava. Spoločnosť sa nachádza na 16. poschodí. 

 

Parkovanie:
využiť môžete podzemnú garáž nákupného strediska Polus, ktorá je prepojená s Polus Tower. Prvé 3 hodiny sú bezplatné, každá ďalšia začatá hodina 3,30 €. Viac informácii ohľadom parkovania nájdete tu.