Jarný seminár HR Gold: Inšpirácie od najlepších

Cieľom seminára HR GOLD je vypočuť si príbehy laureátov ceny HR Gold 2014, podeliť sa s nimi, ale aj navzájom o podobné skúsenosti a v neposlednom rade sa proste stretnúť v rámci HR komunity. 


Ja sa na tohtoročný seminár HR Gold teším špeciálne, pretože som ako člen poroty súťaže mal možnosť byť pri ich súťažnom predstavovaní a musím Vám povedať, že je kvôli čomu prísť. 
Téma angažovanosti zamestnancov je asi večná, a že sa k nej dá pristúpiť aj tak, že CEO spoločnosti robí DJ a ešte k tomu v banke – aj to je príbeh Slovenskej sporiteľne. Projekt spoločnosti Svet Zdravia je naozaj inšpirujúcou cestou o tom,  ako sa “dá aj nemožné” ak je neutíchajúca vôľa. Ja len dúfam, že raz aj do iných inštitúcií verejného života a fungovania štátu raz takýto (aj) HR prístup zavanie. O treťom projekte sa mi píše asi najťažšie. Už keď som ho predstavoval na TREND konferencii Personálny manažment, tak som hovoril, že sa mi pri spomienke na jeho prezentáciu dámami zo spoločnosti Johnson Controls International tisli “chlapské” slzy do očí. Tu vám ani teraz neprezradím viac, ale ak chcete vedieť, ako sa dajú robiť inovácie, ktoré majú hlbokú črtu ľudskosti a pritom vám ako firme zvýšia angažovanosť a lojalitu vašich nových zamestnancov, tak určite neváhajte a príďte.

Jarný seminár HR Gold: Inšpirácie od najlepších sa koná už 19. marca 2015 v Bratislave, priestoroch Slovenskej sporiteľne. Viac informácií o seminári nájdete na stránke www.hrgold.sk

 

Braňo Vargic
prezident HRcomm