Copy
Predstavenie nového člena predstavenstva HRcomm
View this email in your browser
Milí priatelia,
 
je mi veľkým potešením Vám oznámiť, že HRcomm má od januára 2021 novú posilu v rámci predstavenstva HRcomm. Matúš HORVÁTH, ktorý pôsobí ako Head of talent v spoločnosti sli.do, bol kooptovaný členmi predstavenstva HRcomm a v rámci predstavenstva bude zodpovedný za oblasť "Motivácia a riadenie výkonnosti".

Matúš vedie People Operations v slovenskom Slido, ktoré pomohlo zvýšiť interakciu publika na viac ako 1,000,000 udalostí na celom svete. Pomohol firme narásť z 30 na 170 ľudí a vytvoriť pritom silnú kultúru postavenú na hodnotách. Spolu s tímom sa usiluje vybudovať spoločnosť na svetovej úrovni, ktorá zmení spôsob, akým sa stretnutia a udalosti konajú po celom svete.
Matúš predtým získaval skúsenosti vo väčších nadnárodných spoločnostiach na rôznych pozíciách v HR, až kým nezakotvil v startup-ových vodách. Matúš sa celoživotne vzdeláva a rád pomáha ľuďom objavovať a žiť ich potenciál. Veľa svojej energie venuje sadeniu stromčekov cez lektorovanie, facilitovanie, mentorovanie a vedenie školení a workshopov na rôzne HR, biznis a leadership témy. Za svoju prácu bol ocenený HR talentom roka.
V súčasnosti objavuje aj novú rolu, so svojou manželkou sa pomaly učí, ako byť otcom svojej 1-ročnej dcéry Maríny a ako byť efektívnejší popri kratšom spánku.
 
Opýtala som sa Matúša, prečo práve HRcomm?
„Verím v silu komunity, pretože sa tak všetci môžeme vzájomne od seba učiť, pomáhať si, inšpirovať sa a napredovať. Slovensko je krajina veľkého potenciálu, ktorý je najmä v našich ľuďoch. Ako HR ľudia, máme veľkú zodpovednosť tento potenciál pomôcť objaviť a realizovať. Myslím, že komunita HR ľudí akou je HRcomm tomu vie veľmi pomôcť a veľmi rád budem toho súčasťou 🙂
 
Veľmi sa teším na túto spoluprácu s Matúšom a verím, že bude pre HRcomm veľkým prínosom.

 

Tatiana Orglerová
prezidentka HRcomm

www.hrcomm.sk
Website
Facebook
LinkedIn
YouTube
HRcomm
Pressburg Tower; Prievozská 6A 
821 09  Bratislava
 
tel.:         +421 905 754 332
e-mail:    hrcomm@hrcomm.sk
web:       www.hrcomm.sk            
Copyright © 2021 HRcomm, Všetky práva vyhradené.

Nechcete dostávať naše e-maily?
Odhlásiť sa z odberu noviniek






This email was sent to andrea.gondova@hrcomm.sk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HRcomm · Prievozská 5434/6A · Bratislava - Ružinov 82109 · Slovakia

Email Marketing Powered by Mailchimp