Novinka: JOBTETRIS spája firmy a absolventov

Väčšina absolventov nevie, v ktorých firmách by si mohli nájsť svoje prvé zamestnanie. Majú málo skúseností a informácií, nepoznajú trh práce a tým pádom ani firmy, pre ktoré by mohli pracovať.  Firmy tak často prichádzajú o možnosť získať vhodných kandidátov.  Mnohé na propagáciu  a náborové kampane vynakladajú veľké náklady a čas, napriek tomu sa v rebríčkoch najžiadanejších zamestnávateľov u absolventov objavujú stále rovnaké firmy. Ako však byť atraktívny ako Google, či Apple? Challengest pozná riešenie!

 

Prečo JOBTETRIS? Tak ako keď pri hre tetris hľadáte správne spojenie zoskupenia kociek, tak prostredníctvom  nášho JOBTETRISu sa mladí ľudia dozvedia, s ktorou firmou samôžu spojiť na základe ich študijného odboru, preferencií a absolvovaných predmetov.

 

Na to, aby sme im to vedeli správne navrhnúť, potrebujeme poznať odpovede od vás – firiem.  O tom, akých absolventov najčastejšie hľadáte, čo od nich požadujete, čo ponúkate.

 

Vyplnením krátkeho formulára sa o vašej firme dozvie množstvo „zamestnaniachtivých“ študentov a absolventov, ktorí sa o JOBTETRISe dozvedia v rámci spúšťacej kampane.

 

V prípade záujmu, prosím kliknite SEM  a venujte 1 minútu vyplneniu krátkeho formulára.