Ocenenie Golden Clip Awards 2017

Celosvetová súťaž o najlepšie employer branding video spustila prihlášky

 

Golden Clip Awards je ocenenie pre najlepšie svetové video prezentujúce firmu ako zamestnávateľskú značku. Najlepšie práce ocenia 27.4.2017 na World Employer Branding Day v Budapešti.

 

Pôvodom česko-slovenská súťaž o najlepšie employer branding video – Golden Clip Awards – dostala za jediný rok celosvetový rozmer. Jej zakladateľom sa podarilo začleniť toto ocenenie do najvýznamnejšej celosvetovej akcie zameranej na tému zamestnávateľskej značky – World Employer Branding Day. Budúci ročník sa uskutoční v dňoch 27. a 28. apríla v Budapešti.

 

Poslaním Golden Clip Awards je zvyšovanie povedomia o employer brandingu, poukázanie na jeho dôležitosť a inšpirovanie firiem navzájom. Zápas o talentovaných kandidátov sa totiž z roka na rok stupňuje. Prilákanie tých najlepších ľudí do firmy a ich následné udržanie by malo patriť medzi priority firiem. Pre zamestnávateľov je preto kľúčové zamerať sa okrem iného aj na budovanie ich employer branding stratégie. Jedným z najefektívnejších spôsobov, akým môžu firmy autenticky komunikovať svoju zamestnávateľskú značku, sú práve videá. Golden Clip Awards chce motivovať a oceniť firmy, ktoré vytvoria najlepšie videá prezentujúce firmu ako zamestnávateľskú značku.

 

„Predošlý ročník Golden Clip Awards zožal obrovský úspech. Hodnotili sme 20 videí zo Slovenska a Česka. Veľmi ma teší, že už v roku 2017 sa budú môcť firmy z nášho regiónu konfrontovať s najlepšími značkami z celého sveta. Je to jasný dôkaz toho, že téma employer brandingu rezonuje vo firmách v čoraz väčšej miere. A to je len dobre,“ povedal Andrej Winter, zakladateľ a CEO projektu Jobangels.co

 

Zakladateľom a organizátorom súťaže sú slovenské HR projekty Jobangels.co a Addwork. Svoje videá môžu nominovať firmy z celého sveta. O víťazoch rozhodne odborná porota zložená z odborníkov v oblasti HR, employer brandingu a videí:

 

Brett Minchington – CEO, Employer Branding College
Andrej Winter – Founder & CEO, JobAngels
Andrej Solar – Founder & CEO, Addwork
Karen Nelson-Field – CEO Media Intelligence, Professor at University of Adelaide

 

Viac informácií nájdete na stránkach www.goldenclipawards.com a www.worldemployerbrandingday.community