Ocenenie HRTalent 2016

 

2. ročník súťaže HR Talent, ktorej je HRcomm opäť odborným partnerom


Po minuloročnom úspešnom rozbehnutí oceňovania nadaných mladých HR profesionálov cenou HR Talent Vás opäť oslovujeme s otázkou, či poznáte niekoho vo Vašom tíme (prípadne aj v inom HR tíme inej organizácie), kto by si zaslúžil oceniť svoj talent a nadanie. 


Aj v tomto roku budeme totiž odmeňovať tých najschopnejších mladých ľudí pôsobiacich v HR oblasti a na konferencii HRLeaders 2016 (uskutoční sa 16.6.2016) udelíme ocenenie HRTalent 2016.


Cieľom tohto ocenenia je na jednej strane povzbudiť a podporiť mladých schopných a inšpiratívnych ľudí v HR a zároveň zviditeľniť a zatraktívniť HR oblasť pre tých ešte mladších, ktorí sa zatiaľ len rozhodujú, kam sa budú kariérne uberať a hľadajú svoje vzory.


Kritériá na nomináciu sú nasledovné:

  • pôsobí v oblasti HR
  • vek do 30 rokov
  • svoje ciele plní nad 100%  (nad očakávania)  
  • proaktívne prináša organizácii dobré nápady a návrhy na zlepšenia
  • vedie alebo sa zapája do HR projektov, ktoré majú dopad na viacero oddelení, alebo iniciuje a uskutočňuje zlepšenia v HR oblasti v rámci organizácie
  • je možné považovať ho/ju za vzor a inšpiráciu pre ostatných (čestnosť, férovosť, pomoc druhým...)

Prípadná minuloročná nominácia nie je prekážkou pre opätovné nominovanie (pokiaľ nominovaný/á spĺňa vyššie uvedené kritériá).

 

Ak máte vo svojom HR tíme mladého schopného a inšpiratívneho človeka, vyplňte prosím nominačný formulár na jeho/jej ocenenie cenou HRTalent 2016.

 

V prípade, že vo Vašom tíme nie je človek, ktorého by bolo možné nominovať, máme na Vás prosbu:
Ak viete o HR manažérovi/manažérke, ktorí vo svojom tíme majú inšpiratívnych mladých ľudí, alebo viete priamo o konkrétnom nadanom mladom človeku (v inej firme), dajte nám prosím naňho/na ňu kontakt, radi sa s nimi spojíme.

 

Základné informácie o súťaži nájdete TURegistračný formulár ako aj nominačné kritériá na stiahnutie nájdete na www.hrtalent.sk  

 

Vyhlásenie víťazov sa uskutoční dňa 16.6.2016 na konferencii HRLeaders. 

 

 

organizátor

 

 

 

HRTalent partner

 

odborný partner