Ocenenie HRLeader & HRTalent

Aj tento rok je HRcomm odborným garantom ocenenia HRTalent a novovzniknutej ceny HRLeader, ktorej organizátorom je spoločnosť Maxman Consultants.

 

 

HRLEADER CENA


Každý človek potrebuje inšpiráciu.

Poslaním ceny HRLeader je nachádzať a zviditeľňovať tie najinšpiratívnejšie osobnosti v HR. Ľudí, ktorým záleží na profesionalite, neustálom zlepšovaní oblasti HR, etike a hodnotách. Ľudí, ktorí pre nás všetkých môžu byť vzorom.

Práve im patrí ocenenie HRLeader.

 

HRTALENT CENA


Cena HRTalent je určená pre výrazné osobnosti spomedzi šikovných mladých ľudí, ktorí pôsobia v oblasti HR.

Veľmi nám záleží na tom, aby oblasť ľudských zdrojov bola atraktívna pre šikovných ľudí a aby mladí ľudia v HR svete mali dosť inšpirácie a motivácie.Uvedomili sme si, že vzorom a inšpiráciou pre mladých HR profesionálov nemusia byť len špičkoví manažéri alebo manažérky ľudských zdrojov, ale aj rovesníci a mladé talenty v tejto oblasti, ktoré preukazujú svoju profesionalitu, aktívny prístup a zanietenie už oveľa skôr, ako sa stanú HR manažérmi vo veľkej spoločnosti.

Preto oceňujeme tých najschopnejších mladých ľudí pôsobiacich vo svete HR.

 

 

 

 

Slávnostné vyhlasovanie cien  HRLEADERSHRTALENT GOLDEN CLIP AWARDS bude prebiehať dňa 16.6.2016 v inšpiratívnych priestoroch lode River's club na večernom raute konferencie HRLeaders.  

 

 

O KONFERENCII HRLeaders 2016


HRLeaders je konferencia, ktorej program tvoria špičkoví profesionáli z oblasti ľudských zdrojov a manažmentu. Ľudia, ktorí radi zdieľajú svoje skúsenosti, know-how a odborné vedomosti. Po dvoch úspešných ročníkoch konferencie HRLeaders Vám prinášame tretí – a môžete sa tešiť na ešte väčší počet zahraničných spíkrov, ktorí nám predstavia aktuálne trendy zo sveta.


Konferencia sa uskutoční 16.6.2016 v inšpiratívnych priestoroch lode River's club www.riversclub.sk

 

Konferencia HRLeaders Vám prinesie témy, ktoré rozbúšia všetky HR srdcia.


Cieľom konferencie je priniesť zaujímavé inšpirácie a praktické skúsenosti odborníkov o nových trendoch a výzvach budúcnosti a taktiež tipy a odporúčania, ako udržať srdce Vašej organizácie dlho zdravé, vitálne a prosperujúce.

 

HRLeaders je určená všetkým, ktorí sa pohybujú vo svete HR, ale zároveň sú už unavení z odborných konferencii, ktorých podstatou je prezentovanie firiem a partnerov. Našou víziou je priniesť inšpirujúce témy, zaujímavých rečníkov a lídrov, a otvorený priestor na zdieľanie skúseností a názorov v rámci HR komunity na Slovensku.

 

Viac informácií o konferencii nájdete TU.