ČLENOVIA ČLENOM

V Origos sme presvedčení, že ste pre nás neoceniteľnou skupinou jednotlivcov, ktorí prostredníctvom svojej práce účinne posúvajú ľudí na vyšší stupeň ich potenciálu. Vážime si rozvoj jednotlivca aj skupín. 


V tejto náročnej dobe stále riešime biznis a pracovné stretnutia, ale každý z nás musí niekde vetrať hlavu. Mnohí z nás to nachádzame v športe, ideálne spoločne s našou rodinou. Práve o tom je aj naša spoločnosť.


Aby sme vyjadrili našu vďaku za váš prínos, chceli by sme vám ponúknuť špeciálnu zľavu na naše produkty a služby. Ďakujeme vám za vašu neoceniteľnú prácu a tešíme sa na to, ako aj vám môžeme pomôcť dosiahnuť vyvážený život prostredníctvom našich produktov a služieb pre Vás, vaše deti či partnera.


Sme hrdí na to, že naše portfólio obsahuje viac ako 18 športových značiek, čo znamená, že každý nájde niečo pre seba. Naša rôznorodosť značiek a produktov nám umožňuje ponúkať kvalitné športové vybavenie pre všetky generácie - od detských sedačiek značky URBAN IKI cez príslušenstvo od značiek MELON, CHIBA, AEROE až po elektrobicykle EOVOLT do mesta či tie od značky BESV do terénu. Ak si nebudete vedieť vybrať, našou srdcovkou sú bicykle a vybavenie od značky SUNN. 

 

 

 
Postup ako si môžete uplatniť 15% zľavu?

  1. Navštívte webovú stránku www.origos.eu.
  2. Vyberte si produkty, ktoré vás zaujmú a pridajte ich do nákupného košíka.
  3. Po pridaní produktov prejdite na prvý z troch krokov nákupného procesu.
  4. Vpravo dole na stránke nájdete možnosť pridať zľavový kód. - Tu stačí zadať váš zľavový kód HRCOMM a užívajte si výhodu 15% zľavy pri vašom nákupe.