Každá HR kuchyňa je inšpiratívna niečím iným ...

Milí priatelia a členivia HRcomm,

 

Rok sa nám schyľuje ku koncu a mnoho spoločností finišuje celoročné projekty. Mnohé vedenia v spolupráci s HR oddeleniami majú bežne v týchto obdobiach už dávno uzavreté budgety a personálne kapacity na budúci rok. Čo sa však deje tiež, je plánovanie nových projektov, ktorými HR tímy podporujú kvalitu firemnej kultúry a celkovo vzťahy ľudí k firme.

 

Ako novo kooptovaná členka predstavenstva HRcomm som mala tento rok tú česť prevziať projekt ocenenie HR inšpirácia. Určite ho netreba predstavovať.

 

 

Čo je však príjemné si pripomenúť, je číslo tohtoročných nominovaných projektov. Tento rok sme mali možnosť počuť o 30 zaujímavých HR  projektoch, ktoré ste do zdieľaného priestoru priniesli.


Je to úctyhodné (zatiaľ aj najvyššie) číslo a svedčí o zvýšenej motivácii sa vydarenými projektami pochváliť, ale možno to svedčí aj o intenzívnejšej zvedavosti nahliadnuť do iných vnútro-firemných svetov.
My sme za týmto číslom videli predovšetkým možnosť vytvoriť pre vás priestor, aby ste sa mohli 30-násobne inšpirovať inými, originálnymi nápadmi. 

 

Každá HR kuchyňa je inšpiratívna niečím iným, či prináša novú myšlienku alebo ľahko pozmenenú. My veríme, že aj v budúcom roku sa objavia zaujímavé „recepty“ z vašich HR prostredí, ktoré kopírujú potreby ľudí v súčasnom, nie vždy najjednoduchšom svete.

 

Foto: koláž z odovzdávania cien víťazom ocenenia HR inšpirácia 2023.

 

Zapojte sa a prihláste na začiatku budúceho roka aj ten váš projekt. Zviditeľnite svoju prácu aj mimo vášho vnútro-firemného sveta. 


Sme presvedčení, že v každej HR partičke vzniklo niečo zaujímavé, čo je hodné povšimnutia. My budeme robiť všetko preto, aby ste mali aj naďalej chuť a priestor spolu zdieľať a ideálne o vašich HR svetoch aj naďalej  diskutovať.

Možno si znova raz potvrdíte, že nielen vy ste skupinka „freakov“ do práce s ľuďmi, ale že tam tí vedľa to majú veľmi podobné a podporíte sa vzájomne.

 

Zvykne sa hovoriť, že HR tímy bývajú srdce spoločnosti. My chceme aj vďaka oceneniu HR inšpirácia, aby vás bolo cez HRcomm počuť a aby ste boli aj jej hlasom.


Tešíme sa na vás v roku 2024 a dovtedy vám prajeme, aby okrem inšpiratívnych projektov vo vašich HR kuchyniach nateraz voňali aj medovníky a kapustnica. My sa k tomu predvianočnému krásnemu času pridávame a chceme vám popriať, aby ste mali čas zastaviť sa, oceniť zvládnuté a vzájomne si poďakovať.

 

Ľuba Takáčová

Gestorka ocenenia HR inšpirácia

Členka predstavenstva HRcomm