Bel Power Solutions, s.r.o.

Spoločnosť Bel Power Solutions, s.r.o. so sídlom v Dubnici nad Váhom, v Trenčianskom kraji, je nadnárodná spoločnosť patriaca do skupiny Bel Fuse, Inc. Na slovenskom trhu úspešne pôsobí od roku 1997, do roku 2014 známa ešte pod názvom Power-One, s.r.o. Spoločnosť sa špecializuje na vývoj a výrobu spínaných napájacích zdrojov so širokým typovým a výkonovým rozsahom a napájacích modulov (DC-DC, AC-DC, a DC-AC meniče) pre odvetvia dopravy, priemyslu, telekomunikácií, medicíny ako aj spotrebnej elektroniky. Technológiou ako aj parametrami svojich výrobkov sa Bel Power Solutions zaraďuje medzi najväčších výrobcov napájacích zdrojov na svete. V súčasnosti zamestnávame takmer 600 pracovníkov.


Kontaktná osoba:
Monika VARGHOVÁ
HR Manager

 

Do spoločnosti nastúpila v roku 2000 a stála pri jej formovaní a nastavovaní  personálnych procesov. Spoločnosť a jej poslanie ju oslovili natoľko, že v priebehu 17 rokov prešla viacerými oblasťami HR. Počas obdobia pôsobenia v spoločnosti okrem nastavovania a zefektívňovania personálnych procesov, čelila vplyvom multikultúrneho prostredia na formovanie firemnej kultúry, aktívne participovala na budovaní technického vývoja po personálnej stránke, radila manažérom v rôznych aspektoch personálnej práce, absolvovala viacero tréningov, z ktorých ako posledný ju oslovil najmä biznis koučing. Momentálne sa venuje  predovšetkým stabilizácii zamestnancov, kariérnemu plánovaniu a  koučingovému prístupu vedenia manažérskych rozhovorov a rozvoja potenciálu jednotlivca.

 

Kontakt: monika.varghova@psbel.com

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
Súčasťou Hrcomm-u sme boli už v minulosti ešte pod názvom Power-One, takže sa nepovažujeme za nováčika v tejto skupine.  Byť súčasťou skupiny, ktorá zdieľa podobné témy, hľadá riešenia na ľudskej i profesnej báze môže byť jedine vzájomne inšpirujúce. 

 

Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Stať sa aktívnym spolupracujúcim HR partnerom nielen na regionálnej úrovni. 

 

S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Sú témy, ktoré sme riešili v minulosti a neustále je potrebné ich zlepšovať, medzi ne patrí talent manažment, príprava interných lídrov, zmena firemnej kultúry, mnohé ďalšie sa javia ako kľúčové vplyvom zmien na trhu práce.