eD´system Slovakia s.r.o.

eD´system Slovakia je popredným slovenským IT distribútorom, ktorého hlavným zameraním je poskytovať svojim obchodným partnerom komplexné služby v oblasti IT technológií. eD´system Slovakia s.r.o. je členom skupiny eD´ Group, ktorá okrem Slovenska pôsobí i v Čechách a Poľsku. Vyše dvadsaťročné pôsobenie spoločnosti na tuzemskom trhu je zárukou stability a úspešnosti pre všetkých partnerov. V distribúcii produktov a služieb spoločnosť spolupracuje nielen s veľkými a strednými partnermi, ale pokrýva i rozsiahlu sieť drobných podnikateľov a živnostníkov.


Kontaktná osoba: 
Zuzana STRCULOVÁ
HR špecialista

 

Študovala na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Počas vysokoškolského štúdia sa aktívne angažovala v Euroatlantickom centre, študentskej mimovládnej organizácií pôsobiacej v oblasti zahraničnej a bezpečnostnej politiky. V rámci svojho pôsobenia v organizácií sa venovala predovšetkým neformálnemu vzdelávaniu, pričom zahájila niekoľko vzdelávacích projektov pre študentov vysokých škôl a univerzít, ako aj úspešne zorganizovala niekoľko konferencií pre slovenskú a zahraničnú bezpečnostnú komunitu. Pôsobenie v mimovládnom sektore ju naučilo neustále prijímať nové výzvy, podnietilo chuť učiť sa nové veci a zavádzať nezvyčajné a inovatívne postupy. Vďaka svojmu proaktívnemu a kreatívnemu prístupu sa už počas vysokoškolského štúdia zamestnala v spoločnosti eD´system Slovakia s.r.o., na pozícií HR špecialista. 

 

Ako HR špecialista v eD´system Slovakia s.r.o. zastrešuje celú personálnu aj mzdovú agendu. Jej hlavnou zodpovednosťou je vybudovať komplexné HR oddelenie a vystavať všetky HR procesy. Zuzana si v práci zvyčajne prezúva dva páry topánok. Jedny topánky, ako majú všetci zamestnanci spoločnosti pravidelne obmieňa s topánkami, ktoré nosia manažéri spoločnosti. Aj vďaka tomuto prístupu sa jej podarilo zahájiť už niekoľko HR procesov, ktoré tvorí aj v súlade so zásadami, ktoré si priniesla z mimovládneho sektora.