GlobalLogic

GlobalLogic je lídrom vo vývoji produktov vo všetkých fázach životného cyklu, ktorý vďaka kombinácii poznatkov v oblasti chip-to-cloudsoftvérových riešení a bohatých skúseností z rôznych odvetví pomáha svojim zákazníkom navrhovať, vyvíjať a uvádzať na trh produkty a služby novej generácie. Majstrovské spojenie dizajnu, komplexného vývoja a expertízy pri uvádzaní riešení do života umožňuje firme zabezpečiť svojim globálnym zákazníkom vynikajúce výsledky. Spoločnosť so sídlom v americkom Silicon Valley má dizajnové a produkčné centrá po celom svete, vďaka čomu ponúka zákazníkom z odvetvia telekomunikácií, automobilovej výroby, zdravotníckej starostlivosti, technológií, médií a zábavného priemyslu, výroby či polovodičov všetky výhody globálnej prítomnosti na trhu. GlobalLogic má Slovensku centrálu v Košiciach a pôsobí tiež v Banskej Bystrici a v Žiline. GlobalLogic je členom Košice IT Valley a žilinského IKT klastra.

 

Kontaktná osoba:

Monika MIHOKOVÁ

Head of HR Slovakia

 

Monika má niekoľkoročné bohaté skúsenosti v oblasti riadenia ľudí, rozvoja rôznych aktivít v oblasti ľudských zdrojov, a tiež skúsenosti s PR a internej komunikácie. Svoju HR cestu začala ako náborová špecialistka a stála pri zrode pobočky Adecco v Košiciach. Vyše 11 rokov pôsobila na rôznych riadiacich pozíciách v T-Systems Slovakia v Košiciach, kde začínala ako recruiter, pokračovala ako HR Business Partner a HR Marketingový špecialista. Po skúsenosti s marketingom a externou komunikáciou vybudovala komunikačné oddelenie a 5 rokov riadila externú aj internú komunikáciu a zároveň bola aj hovorkyňou spoločnosti. Medzi jej poslednými projektami bola úspešná implementácia duálneho systému vzdelávania a vybudovanie tímu, ktorý naďalej aj po jej odchode rozvíja túto myšlienku. V spoločnosti GlobalLogic pôsobí na pozícií riaditeľka ľudských zdrojov od septembra 2017, zodpovedná za všetky 3 pobočky na Slovensku a zároveň je súčasťou medzinárodnej HR komunity v GlobalLogic.

 

kontakt: monika.mihokova@globallogic.com

 

 

Prečo ste sa rozhodli stať súčasťou nás HRcomm-ákov?
HRcomm ponúka široké možnosti prepájania praktických skuseností medzi rôznymi spoločnosťami a tak napomáha rozvoju a napredovaniu rôznych aktivít v oblasti ľudských zdrojov na Slovensku a chceme byť toho súčasťou. Zároveň mám osobné veľmi pozitívne skúsenosti ako účastník mnohých aktivít organizované v minulosti HRcomm.


Čo chcete pre HR komunitu urobiť?
Chceme sa aktívne zapájať do aktuálnych tém primárne na východnom Slovensku a v IT odvetví. Veľmi radi pozdieľame nadobudnuté skúsenosti kolegom a radi rozprúdime diskusiu na rôzne HR témy aj v našich priestoroch v Košiciach.


S akými témami sa chcete s nami podeliť?
Máme bohaté skúsenosti s náborovými aktivitami v oblasti IT, nastavení kariérnych a rozvojových plánov, implementácii korporátnych nástrojov a procesov ako aj bohaté skúsenosti s implementáciou duálneho systému vzdelávania a aktívne sa zapájame do lokálnych vzdelávacích aktivít.