PREDSTAVUJEME PROJEKT WORK IN BALANCE

Hlavným cieľom projektu Work in Balance: budovať a propagovať zdravý životný štýl vo firmách cez všetky oblasti, ktoré ovplyvňujú vnútornú rovnováhu človeka, ako sú mentálny a fyzický tréning, osobný imidž muža a ženy ako nástroj na získanie väčšej sebadôvery a sebaúcty, cez stravovacie návyky a celkovú starostlivosť o svoje telo a myseľ až po posilňovanie pozitívneho prístupu k vlastnému životu, práci a okoliu.


Program Work in Balance: je koncipovaný ako deň za odmenu a realizovateľný priamo v priestoroch firmy, aby sa zamestnanci oboznámili s novými trendmi v oblasti zdravého životného štýlu, oddýchli si a nemuseli strácať čas presúvaním sa do externých priestorov, či čerpať voľno alebo odchádzať od rodín mimo pracovného času. Program je zostavený z prednášok tých najlepších odborníkov v každej oblasti a doplnený o relaxačné ako aj vzdelávacie workshopy v rámci individuálneho alebo skupinového poradenstva a ochutnávku zdravých jedál, čerstvo odšťavených džúsov, raw food dezertov. 


Work in Balance má niekoľko alternatív: Balance Day, Man Work in Balance a Woman Work in Balance. Podľa zloženia tímu sa všetky aktivity ako aj prednášky dajú nakombinovať pre zmiešané ako aj čisto mužské alebo ženské kolektívy. 


Pre koho je projekt určený: Vhodný je nielen vo forme odmeny pre zamestnancov, ale aj ako špeciálny sprievodný program pre rôzne firemné školenia či odborné konferencie s cieľom šíriť osvetu o pozitívnom vplyve zdravého životného štýlu na jednotlivca a celú spoločnosť. 


LEKTORI PROJEKTU WORK IN BALANCE: 
Jana Keketi – bývalá úspešná modelka, profesionálna fotografka a ako jediná Slovenka držiteľka certifikátu London image institute ako biznis imidž konzultant. Jana počas prednášok vysvetľuje ako sa nestať obeťou módnych trendov a ako si budovať vlastný osobitý štýl, ktorý bude čo najlepšie vystihovať osobnosť človeka a zároveň aj oblasť podnikania, v ktorej pôsobí. Jana poskytuje individuálne poradenstvo pri budovaní imidžu.


Zuzana Líšková - vášnivá propagátorka zdravých stravovacích návykov, ktoré pozitívne pôsobia na celkový zdravotný stav a duševnú rovnováhu ako aj výkonnosť organizmu. Certifikovaná výživová poradkyňa na metabolic balance poskytuje individuálne poradenstvo pri zmene životosprávy.


Zora Illiaš – Czoborová - bývalá štvornásobná majsterka Slovenska vo fitnes, majsterka sveta v aerobiku v rokoch 1994 – 2002. Zora poskytuje individuálne a skupinové športové poradenstvo zamerané na odstránenie bolestí chrbta a spevnenie svalového tonusu pomocou vlastných cvičebných techník Zoralates. V Zorinom portfóliu je veľa ľudí na manažérskych a riadiacich postoch, na ktorých sa kladú vysoké mentálne, ale aj fyzické nároky. Nájsť vnútornú rovnováhu, správne si zadeliť čas tak, aby zostal priestor nielen na pracovný život, ale aj pre rodinu a vlastný seba rozvoj, to je naozaj nesmierne náročné, no viac ako kedykoľvek predtým dôležité.

 

Spolupracujeme s tými najlepšími. Ďalších lektorov vieme zabezpečiť podľa zvolenej oblasti a konkrétnej požiadavky zo strany klienta.

 

Viac informácií na: http://workinbalance.sk/
Kontakt: Ing. Andrea Košecová, kosecova@workinbalance.sk, 0918 719 889, Košická 49, 821 08 Bratislava