HRcomm Masterclass Summit 2016

 

Priatelia,
 
Viac krát som za posledné obdobie dostal otázku „Čo je to to HRcomm?“ Záujmové združenie? Asociácia? HRcomm je pre mňa komunita. Sme organickí, životaschopní, stále niečo nové vymýšľajúci. 
 
Už dlhšie sme sa zaoberali myšlienkou, čo nové našej komunite priniesť. Ako obohatiť nás všetkých o nový zážitok, spojený s výnimočným elementom učenia sa. Pri našom rozmýšľaní sme sa stále točili okolo toho, čo robí našu komunitu tým čím je. Spoločné zdieľanie poznatkov, snaha o vlastný rozvoj, nadštandardné vzťahy. A stále nás lákalo spraviť niečo veľké, niečo „nadslovenské“.
 
A preto sme vymysleli nový formát HRcomm eventu a nazvali ho HRcomm masterclass summit. S jasnou víziou a misiou. Našou misiou je „bringing the best to share” (viem, že niektorí z vás si povedia, či nebolo tých anglikanizmov dosť, ale uznajte, ak chceme spraviť niečo nadslovenské, asi by vyzeralo divne keby bola misia po slovensky). A našou víziou jasne prepojenou na našu misiu je do piatich rokov priniesť na Slovensko – pardon, do regiónu strednej Európy – svetového spíkra. Spíkra formátu Daniela Pinka, Simona Sineka či Dana Arielyho. 
 
V tomto roku prinášame v rámci 1. ročníka masterclass summitu jedného z najvyhľadávanejších európskych spíkrov v oblasti Leadershipu, EMMANUELA GOBILLOTA. Emmanuel bol označený ako leadership guru pre digitálnu generáciu a ako jeden z najinovatorskejších mienkotvorcov v oblasti leadershipu.  
Dovoľujem si vás týmto srdečne pozvať na HRcomm masterclass summit 2016, ktorý sa bude konať dňa 23. novembra 2016 v Bratislave, v hoteli Radisson Blu Carlton Hotel.
 
Tí z vás, ktorí ste boli na TREND konferencii Personálny manažment, už niečo o masterclasse viete, ostatní sa o ňom môžete dozvedieť viac na stránke www.hrcomm-masterclass.eu. A sledujte naše stránky, náš newsletter a našu komunikáciu, kde budeme postupne prinášať ďalšie detaily.
 
Teším sa na vás.
Váš Braňo


Braňo Vargic
Prezident HRcomm