Nadya Zhexembayeva na HRcomm Masterclass Summit 2017
Milí členovia HRcomm, priatelia a kolegovia,

Nič nie je staršie ako včerajší úspech. Aj v duchu tohto hesla sa bude niesť tohtoročný HRcomm Masterclass Summit s „Reinvention Guru“ Nadyou ZHEXEMBAYEVA, ktorý sa bude konať dňa 9. novembra 2017 v Bratislave, historickom hoteli Radisson Blu Carlton Hotel.
 
Dozvieme sa, prečo je "Built to last”  prístup v biznise už nedostačujúci a Nadya nám prezradí, prečo nie inovácia, nie transformácia, ale reinvencia je kľúčová pre udržateľnosť biznisu tak isto, ako pre ďalší sebarozvoj jednotlivca.
 
Pre tých z Vás, ktorí ešte váhajú, či svoj drahocenný čas „obetujú“ sebarozvoju, odporúčame článok s Nadyou v týždenníku Trend č. 40 (článok si môžete prečítať TU).
Nadya sa  s nami podelí o svoje praktické skúsenosti, ktoré dokladá svojimi akademickými poznatkami.
 
Veríme, že po minuloročnom úspechu Emmanuela Gobillota bude Nadya ďalším TOP podujatím nielen pre HR komunitu, preto zoberte so sebou aj kolegov z iných oblastí, pre ktorých je téma zmien, reinvencie, inovácií „must have“ výbava.
VIAC INFO
Pozrite si osobnú video pozvánku Nadyi Zhexembayeva, ktorá Vám vo videu prezradí, na čo všetko sa môžete na masterclasse tešiť :)