Ocenenie Golden Clip Awards 2017

Nepremeškajte. Už o mesiac je uzávierka prihlášok do celosvetovej súťaže o najlepšie employer branding video.

 

Termín uzávierky prihlášok do celosvetovej súťaže o najlepšie employer branding video – Golden Clip Awards – sa blíži. Nepremeškajte svoju šancu a prihláste svoje video do 31. marca 2017.

 

Golden Clip Awards je ocenenie pre najlepšie svetové video prezentujúce firmu ako zamestnávateľskú značku. Najlepšie práce ocenia už 27.4.2017 na World Employer Branding Day v Budapešti.

 

Poslaním Golden Clip Awards je zvyšovanie povedomia o employer brandingu, poukázanie na jeho dôležitosť a inšpirovanie firiem navzájom. Zápas o talentovaných kandidátov sa totiž z roka na rok stupňuje. Prilákanie tých najlepších ľudí do firmy a ich následné udržanie by malo patriť medzi priority firiem. Pre zamestnávateľov je preto kľúčové zamerať sa okrem iného aj na budovanie ich employer branding stratégie. Jedným z najefektívnejších spôsobov, akým môžu firmy autenticky komunikovať svoju zamestnávateľskú značku, sú práve videá. Golden Clip Awards chce motivovať a oceniť firmy, ktoré vytvoria najlepšie videá prezentujúce firmu ako zamestnávateľskú značku.

 

V tomto roku sa medzi prihlásenými videami opäť nachádzajú zvučné mená firiem ako Adidas group, KFC alebo Heineken. Ich nominované videá si môžete pozrieť tu:

 

Adidas: https://www.youtube.com/watch?v=pCARbjoeoBg
KFC: https://www.youtube.com/watch?v=XdXTtQoDKr0
Heineken: https://www.youtube.com/watch?v=UtoyMEFKb6o

 

Využite príležitosť uchádzať sa o prvenstvo a nominujte svoje video čo najskôr. Máte na to už len posledný mesiac, pretože termín uzávierok sa blíži. 

 

Svoje videá môžete do súťaže prihlásiť do 31. marca 2017 na stránke www.goldenclipawards.com

 

Zakladateľom a organizátorom súťaže sú slovenské HR projekty Jobangels.co a Addwork. Svoje videá môžu nominovať firmy z celého sveta. O víťazoch rozhodne odborná porota zložená z odborníkov v oblasti HR, employer brandingu a videí:

 

Brett Minchington – CEO, Employer Branding College
Andrej Winter – Founder & CEO, JobAngels
Andrej Solar – Founder & CEO, Addwork
Karen Nelson-Field – CEO Media Intelligence, Professor at University of Adelaide
Barnaby Cook – Managing Director, Casual Films

 

Viac informácií nájdete na stránkach www.goldenclipawards.com a www.worldemployerbrandingday.community